Jacqje waarschuwt de EU nog 1 keer

Bang SangHyeok
Voorafgaande op het zoveelste stukje over een onbenul die tot niets in staat blijkt dat ook maar enigermate iets bijdraagt aan ons wel en wee, eerst muziek. Opera…

“Und ist kein Betrug”Aan de mobbing praktijken van Sjaakie lijkt geen einde te komen. Sinds jaar en dag is ze al in de weer over Demmink. Steek je haar de helpende hand toe om weer met beide voeten op de grond te komen word je als dank door die vrouw beladen met pek en veren. Figuren als zij bestaan bij de gratie van de domheid en traagheid van de massa, die tuk is op sensatie en haar beloont met een daverend applaus omdat ze opkomt voor onze kinderen.

Niks moed, niks opkomen voor kinderen. Haar weg leidt rechtstreeks naar de hel. Dit soort mensen eisen respect voor wat ze doen en zijn volkomen respectloos jegens anderen. Bleef het nog maar bij controleerbare feiten, maar het is vele malen kwalijker. Ze zuigt praktisch alles uit haar dikke duim en gaat te rade bij fascistisch tuig. 

Een van mijn kameraden levert vandaag dit commentaar: “Jacqje waarschuwt de EU nog 1 keer” als reactie op: “Hoe vaak hebben we ze al niet gewaarschuwd dat het verkeerd ging”. Lees die tweets maar van en aan een psychopate, zoals iemand stelt, die zich afvraagt: “Kan zij nog gestoorder worden?”.

In haar TL viel het nodige te zien…
En bedreigt voelt ze zich…


Even iets rechtstreeks aan Sjaakie vragen. Mis je Friedrich, Jeky, Eveline en Dirk niet een beetje? Ze waren een grote hulp voor je toch? Gerardje en Herman zijn er gelukkig nog. Doe ze de groeten van me.

Vergeet ook niet een bloemetje te sturen aan je grote vriend en weldoener Huib Riethof. Je hebt zijn adres toch? Die man is zijn gewicht in goud waard gebleken voor jou. Stel je maar eens voor, Sjaakie, dat hij niet gelogen had over een “bewijs” dat er niet was. Bovenal, geen woord van kritiek op jou, hij schijnt je zelfs te bewonderen bij alles wat je doet en zegt. Zoek nog maar eens zo’n vriend, hoogopgeleid en zo, nee je hebt niet te klagen.

Nog iets gehoord van de politie i.v.m. Tibaert?

Later, diep in de nacht, komt het antwoord van vriend Richard. Twee jaar geleden meldde hij al: “Ik trek zijn kop eraf”.

Dergelijke berichten lijken inmiddels de norm. Het voordeel is dat we kunnen zien hoe het fascisme werkt. Dat was vroeger wel anders. Je kunt het vooruitgang noemen: “Kijk uit wat je zegt je bent dom bezig kessie we weten precies waar jij woont jongen”.


Twee jaar later: een gevechtsinsigne en Wilders.


Update 12 december 2016
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.