Vrouwenhaters

The story of Tom Thumb
Sjaakie is door Eveline op een idee gebracht… Op 5 mei 2013 publiceerde Eveline van Donkelaar een smaadschrift dat ofwel vervolging door justitie behoefde danwel de vraag deed rijzen of hier psychiatrische behandeling vereist was. In beide gevallen met Eveline van Donkelaar als subject.

Voor zover ik het tijdig heb kunnen vastleggen beschik ik nog steeds over vele blogberichten van zowel Sjaakie als Eveline. Ze geven een verhelderende kijk op mensen die er primair op uit zijn om medemensen die hen niet kritiekloos bejegenen weg te zetten met smaad. Een normaal gesprek is met deze vrouwen uitgesloten. Opmerkelijk is vooral dat ze behept zijn met een tekort aan intellectuele bagage en dat trachten te camoufleren door zonder enige structuur te grasduinen op internet. Wat van hun gading is pikken ze op. Hier nu een voorbeeld. Een artikeltje op het niveau van, met alle respect, de Libelle met daaraan toegevoegd een paar links.

Voor het eerst heb ik dit artikel eens in zijn geheel  gelezen. Grappig is het, het lijkt wel een boemerang die op hen terugslaat, Eveline kwam n.l. met navenante stukjes over psychopathie en narcisme. In een aantal berichten wil ik aan de hand van onderstaande tekst, waarvan de bron niet duidelijk is en de auteur onbekend, terugkomen op de handelwijze van deze twee vrouwen. En passant kom ik dan als vanzelf te spreken over de handelwijze van een paar anderen.


 


Het oorspronkelijke artikel valt niet meer te zien. Wel zegt Sjaakie, die dit artikel in extenso heeft overgenomen: “Er zijn ook vrouwelijke psychopaten of mannen haters ik beschrijf hier even de mannen”… Het verschil tussen dijn en mijn ontgaat haar klaarblijkelijk. Ook dat valt bij Eveline steeds weer te constateren. 

De reproductie van het artikel via het weblog van Sjaakie, waarbij de plaatjes en video’s zijn weggelaten. Die vallen te bewonderen in de copie onderaan dat bericht.Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.