Als dit mijn moeder was…

Brassaï: Paris (1933)
“Als dit mijn moeder was bracht ik haar naar het asiel en liet haar inslapen zo onnederlands mens.” 


Dit verneem ik via het kanaal “PeterAnshof”. Er waren meer reacties.


“Bij hondsdolheid ga je schuimbekken”, “Zo ziet een levend gezwel eruit”, “Denk eerder genaaid zonder verdoving”, “Gewoon lelijk”.


Het lijkt er warempel op dat de actie van Eveline van Donkelaar succes gaat hebben. Een tijdje geleden riep ze uit dat deze vrouw, een minister, met middelen gepakt zou worden waarbij die van de IS verbleekten.  Ze zag zich zelf als haar opvolgster vertrouwde ze me nog veel eerder toe.

U leest het, Bataven, pardon Nederlanders, handelen niet zo als deze minister. Nog een stap en ze wordt ingedeeld bij de “landverraders”. Eenmaal zover dan zijn alle middelen geoorloofd om haar te vernietigen, zo luidt hun logica.

Peter Anshof onderschrijft een en ander, zie zijn RT:


DutchMountain Dec 17, 3:49pm
Verkeerde belichting of toch hondsdolheid? pic.twitter.com/eJArJ86zzE
Geretweet door PeterAnshof en 23 anderen

 


Opmerkelijk is ook de vrouwenverachting, een traditionele Bataafse kwaal. Zelfs moeders moeten het bij hen ontgelden. Tibaert kan erover meespreken. 

Waarom ik bij die Anshof ging kijken was pure nieuwsgierigheid. Gisteren blies de man hoog van de toren omdat, zei hij, iemand hem racist had genoemd. Hij dreigde tot het doen van aangifte. En zie daar:


 


Afgezien van het feit of Anshof wel of niet terecht een aangifte heeft gedaan is deze openbare biecht toch wel opmerkelijk. Zou hij in een moment van helderheid beseft hebben welke klootzak er in hem schuilgaat? Als hij nou een kerel uit een stuk zou zijn liet hij alvast het aangiftenummer zien bij wat hij gisteren toonde op Twitter. Je bent betrouwbaar of je bent het niet. Iedereen kan immers wel iets tonen, vervalst of niet. 


Wordt vervolgd…Uitgelichte foto: Brassaï – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.