Het Krapuul, voor altijd vastgelegd…

Edouard Boubat: Montmartre, Paris (1948)
Even vooraf. Nog nooit heb ik rechtstreeks een reactie ontvangen uit die hoek van internet waar men zich graag laat voorstaan op een vermeende sociale houding. Men is begaan met het leed in de wereld wil men ons wijsmaken en doen geloven. Helaas, deze mensen blijken volledig machteloos om hoe en waar dan ook een bijdrage tot verandering te leveren. Hun ego is uiteindelijk slechts dat telt. Vandaar dat in hun ogen niet waar mag zijn dat strijdig is met hun beeld van de realiteit.

Gevolg, steeds meer wordt terrein prijsgegeven aan doorgewinterde fascisten als Wilders, Bosma en Baudet, om maar enkele kopstukken van de beweging PVV te noemen. Ze hollen achter faits divers aan, laten hun agenda bepalen door de waan van de dag. Ook voor hen geldt, dat orde op zaken moet worden gesteld. Ook bij hen blijft die orde in nevelen gehuld. Ze blijken als perfect glijmiddel te fungeren voor fascisme. Ze ontkennen hun eigen fascistische inborst.

12 juli 2016


 


Voor altijd vastgelegd, zegt een Geest bij Krapuul. Wat vastgelegd? Bedreigingen, racistische uitspraken, kortom zegt hij: een onthutsend kijkje was het in de psyche van een groot aantal lieden die op het virtuele marktplein van media en internet de de grote bek zoals dat heet in twee handen hebben.

Zo is dat Ralph. De bewuste dame bij de EO heb ik in geuren en kleuren mogen meemaken op dat virtueel marktplein. Ze is vriendin van een voormalig NVU scribent, tevens het brein achter Henk Bres. Ralph zegt ook, voor altijd vastgelegd. Zou hij niet weten dat er werkelijk alles aan gedaan wordt omdat juist te verhinderen? Het te doen verdwijnen luidt eerder de opdracht, op de eerste plaats wel in zijn eigen kring.  

Ralph van der Geest is een groot kenner, althans dat geeft hij voor, van het nazisme. Hij ontmaskert voortdurend bewindslieden en ander “tuig” als zijnde nazi. Hij alleen? Al sinds jaar en dag wordt met hetzelfde bijltje gehakt in een specifiek milieu waar men zeer begaan is met onze vrijheid. Als hij mijn weblog had gevolgd kon hij het weten.

Veel interessante zaken zou ik hierover kunnen laten zien. We nemen dit screenshot, “Hitler is alive”, slechts als voorbeeld:


 


Iemand vergelijken met Hitler of Stalin is doodsimpel en dodelijk. Er argumenten voor aandragen zal niet lukken. Daar zit de clou bij propaganda. Zie het Islam = fascisme van Wilders. Het plaatje werd op Twitter geplaatst door iemand die weet heeft hoe je een fascistisch klimaat moet scheppen, een vrijheidsstrijdster pur sang. 

Kostelijk om te zien hoe snel dat plaatje werd geretweet door een tipgeefster en reaguurder bij Krapuul. Een wonderschoon voorbeeld van les extrêmes se touchent. Het vervolg staat op mijn weblog. De activiteiten die deze Sjaakie vanaf dit moment ontwikkelde sloten nauw aan bij de gangbare praktijken waar men bij Krapuul van zegt tegen te strijden. 

Vanwege een rechtszaak heb ik, om wat overzicht te krijgen oude screenshots van mij op internet gezet. Wat vooral heel sterk in het oog springt is dat vele anti-wilderianen exact, maar dan ook exact hetzelfde te werk gaan als hun tegenstanders. Wat heb ik al vaker gezegd? Ik wou dat niet waar was, maar in dit land is de voedingsbodem voor fascisme zeer vruchtbaar. Kijk maar: Screenshots

Hou je aan de feiten, feiten die controleerbaar zijn en waarvoor je je handen in het vuur durft te steken. Diskwalificeer nooit iemand als nazi, dan tast je iemands integriteit aan. Het is nog kwalijker, je misbruikt op deze wijze de slachtoffers van het naziregime om (politieke) tegenstanders, hoe abject hun uitspraken en daden ook zijn, als onmensen weg te zetten. In wezen ben je dan geen haar beter als zij.

De feiten bewijzen het ook. Wij tegen zij, elkaars spiegelbeeld als het ware. Wie wint een dergelijke strijd? De sterkste, degene die over de middelen (wapens) en het geld beschikt en de langste adem heeft. Mijn ervaring, in het kringetje van Krapuul gaat men zo te werk. Een jaar geleden verdwenen mijn weblogs, niet geheel toevallig door wat ik omschrijf als een opzetje. Google wil geen gelazer en al helemaal geen trammelant over auteursrecht. André en Ina, die ook niet van gezeik houdt, begrepen dat.

Een held is in hun ogen iemand die de smeerlapperij op dat virtueel marktplein eindeloos retweet. De Geest van Krapuul:  Beide, drs. Yell en Floripas zijn buitengewoon moedige mensen want ze lopen reëel gevaar en grote persoonlijke risico’s. Wie heeft daar baat bij? In wezen doet die drs. (?) Yell niet veel anders dan de figuren die Obama vergelijken met en bewindslieden hier ten lande wegzetten als nazi of, laten we dat niet vergeten, anderen als pedofiel.

Je nek uitsteken is vele malen lastiger dan selectief in een richting met het vingertje wijzen, dat is een koud kunstje. Je moet dan ook niet gaan janken over de gevolgen.  Iets laten zien van het dagelijks fascisme, waarbij je jezelf tot inzet maakt om duidelijk te maken hoe het functioneert en dat niemand bij voorbaat gevrijwaard is van facisme is oneindig veel moeilijker. Dan moet je op zijn minst je rug recht houden en constant alert zijn.

Het voorbeeld, zo spreekt en handelt namelijk een fascist, geeft het overduidelijk aan. Die RT “Faces of Tiranny” was geen uitglijder, dat hebben de afgelopen twee jaar genoegzaam bewezen:


Kesteab AFA vriendje van tibaert trollen er op los
De  geenstijl.nl/mt/archieven/2014/11/de_vieze_man_junior.html
Retweet 1
Favoriet 1

Tweettekst

 beantwoorden

22 nov.
 Watch  go “new turkey ” Turkey club 

22 nov.
 Kan die vogelgriep niet overslaan naar Turkije 

22 nov.
 Watch  go “new turkey ” Turkey club  is er niks bij 


Even verder kijken levert dan dit spul op:


 Vastleggen en inzichtelijk maken vergt tijd en kennis van zaken. Aan beide ontbreekt het bij Krapuul helaas.

Bijna een jaar later, een update en een TL: @RijnPatrick

 
TIBAERT BLOGSPOT
OUTRE MEUSE


Foto’s: Edouard Boubat – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.