Oostindisch doof

Tadahiko Hayashi
Als Van Donkelaar de geschriften van Bosma inmiddels gelezen heeft, van zijn pleidooi voor een Groot (Bataafs) Nederland tot zijn aangepaste rassenleer toe, zal ze volgens haar eigen logica Mandela een terrorist moeten beschouwen. Dit gaat haar ongetwijfeld lukken, als het zo te pas komt. Haar specialiteit is immers het recht buigen van wat krom is. Zo deelt ze haar steun voor een zeer bepaalde stroming binnen het zionisme met Wilders. Weet van de verwevenheid van het Zuid-Afrikaanse apartheidsregime met Israël heeft ze niet en opheldering daarover zal ze niet wensen.
 
In de kern is ze een vrouw die de zegeningen van het kapitalisme van harte omarmt. De staat dient in haar ogen op te komen voor de volgkosten van dat economisch stelsel. In die zin noemt ze zich links en wijkt daarin in het geheel niet af van een meerderheid van de bevolking. Een volk dat rust wil en onze planeet ziet als doel om handeltjes te drijven en ze als pretpark gebruikt. Dit heet Bataafse tolerantie, een façade die dient om er zelf beter van te worden.
 
Bataven verkeren, als deze vrouw, graag met mensen die zich in hun wezen superieur achten en alle overigen niet gelijkgezinden als te verachten, als dom en gevaarlijk beschouwen. Fascisten zijn het, in hart en nieren, deze Bataven.
 
Toch nog even dit. Deze vrouw rept over “ziek-van-de-oorlogen vrienden”, die geen familie meer hebben? Ook dit alles fantaseert ze ter plekke.
 
Het mens liegt en bedriegt waar het maar kan. Steeds weer, en dat kenmerkt haar fascistische inborst, over de rug van slachtoffers. Zij claimt het recht te mogen oordelen, anderen dienen te zwijgen. Ze houdt zich dan doof, oostindisch als Wilders.

 

 


GaviMensch 7:35pm
@salimabidi wel gedeelte van ‘Ajuus’ begrijp je niet?
 
Verberg gesprek

 Ongepast, brutaal, ongegeneerd, zonder medegevoel, zo zetten Bataven mensen weg. Een kleine woordenwisseling tussen deze voor mij maar al te goed bekende vrouw en iemand die iets van het leed mensen aangedaan onder de aandacht wil brengen. Verdere uitleg is toch overbodig, mag ik hopen?

Het gesprek op 19 augustus 2014:


GaviMensch: Hamas kon het niet laten, wat een stomme sukkels zijn terroristen toch. http://t.co/cwZqerlDQ1

salimabidi: @GaviMensch makkelijk om Hamas als terrorist te noemen, De terroristen van vandaag zijn de helden van morgen en Nobelprijs winnaars..

GaviMensch: @salimabidi ik zou er niet te hard van dromen, en Hamas geen terroristen? Sinds wanneer niet? Ah je noemt Mandela ook een terrorist… tsss

salimabidi: @GaviMensch Mandella was in de ogen van de apartheid regiem van ZA een terrorist en daarom 25 Jaar gevangenis….

GaviMensch: @salimabidi ja hoor het is goed met je en iets met appels en peren! Ajuus


salimabidi: @GaviMensch ben je in Gaza geweest? Ben je ooit onder bezetting gezeten ?

GaviMensch: @salimabidi heb je ooit ziek-van-de-oorlogen vrienden gehad die helemaal geen familie meer hebben? Niet eens om mee te huilen?

salimabidi: @GaviMensch en dus dat geeft je de recht om t zelfde te doen met de Palestijnen? Kijken maar even naar deze Israëli http://t.co/w1OcZFaXqT

GaviMensch: @salimabidi wel gedeelte van ‘Ajuus’ begrijp je niet?


 

 
Laatste update december 2017
Uitgelichte foto: bron – Ingevoegd: Miyanda / Thomas Hawk: “Hell” – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.