De sloopbrigade van Jeroen

Stephania Dapolla: Terminus
De sloopbrigade, zo had ik die lieden ook kunnen noemen in dit bericht over os en ezel. En zie, een van hen rept zich en slaakt beschuldigingen, die hij niet waar kan maken. Hoe ze ons kapot willen maken… roept Jeroen vd Heuvel, de man die zich onlangs zelf uitnodigde om me (met zijn kameraden) een bezoek te komen brengen. Een man die Tibaert een vies varken vindt en waarvan ik ooit de opdracht kreeg zijn naam niet te vermelden tezamen met die van Peter Breedveld. 

Kijk Jeroen, ga maar rustig te rade bij je ouwe lieve vriendin van Krapuul, Sjaakie. Daar vind je alles terug over hacken, DDoS aanvallen en, en en… Je hoeft echt niet verder te zoeken.

Een pedocrimineel en zijn vriendjes zijn aan alles schuld. De AIVD en de recherche zijn op de hoogte. Voeg je maar bij de meer dan veertig aangiftes die al tegen Tibaert zijn gedaan en alles komt goed. Hoef je ook geen melding meer te maken bij de host van Tibaert i.v.m. schenden copyright (jaja: pedofilie) en je vriendjes te instrueren Tibaert van Twitter te doen verdwijnen. 

Weet je nog, Jeroen, taal? In je taalgebruik verraad je je. Dat kon je dus weten, net als die geliefde medewerkers van je als Laurent, André en Ina. In mijn ogen een triest hoopje zelfgenoegzame lieden. Maar o, wat missen ze veel inzicht. Het breekt ze voortdurend op. Zelfs in het stukje waar je zo trots op bent, over dat minkukel van Trouw. Bekijk, lees, analyseer eerst eens wat op je eigen site verschijnt en wijs dan pas met het vingertje. Want het is makkelijk iedereen die je niet bevalt voor nazi uit te maken, het te onderbouwen vereist net een tikkeltje meer.

Slopen kunnen jullie overigens als de beste. Tibaert is maar een eenling. Toch zal je die NOOIT het zwijgen kunnen opleggen hoe je hem ook met je metgezellen in diskrediet tracht te brengen. En overschreeuw je niet zo met je geblaat over onze belastingcenten, dat heb ik al vaker elders gehoord. Tegenstanders, jullie tegenstanders zeg je. Wie zijn dat dan wel? Tegenstanders die jullie zelf gecreëerd hebben? Je zegt het, hoe achterlijk kun je zijn? 

De laatste zinnen van Jeroen citeer ik letterlijk:


Blijkbaar zijn onze tegenstanders bijzonder hardleers. Jarenlang belasteren, stalken, criminelen op ons afsturen, werkgevers bellen, justitie op ons afsturen, het heeft allemaal geen zin. Want we zijn er nog steeds.
Hoe ingewikkeld is deze les? Hoe moeilijk is het om dit te begrijpen? Hoe achterlijk kan je zijn? Hoe hardleers ben je, als je nu nog steeds niet beseft dat wij NOOIT zullen zwijgen. NOOIT.
 


Je begrijpt, ik herken het van A tot Z. En wie zijn er verantwoordelijk voor? Jouw kringetje van halve analphabeten. Ze maken meer kapot dan ons lief kan zijn. Ik troost me met de gedachte, ze weten niet beter, deze Bataven.Uitgelichte foto: © Stephania Dapolla

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.