Spam, porno en laster…

Olga Kurylenko

Opschorten dan maar. Ina had haar zaakjes met Sjaakie geregeld. Nu Tibaert nog, moet ze gedacht hebben. O wat goed dat Sjaakie al een jaar bezig was Tibaert van internet te doen verdwijnen. Aan hulp heeft het Sjaakie niet ontbroken met die hatende oma uit Maastricht voorop. Ina kon nu de laatste stoot geven, Tibaert had immers haar auteursrecht geschonden, dat kon zo maar niet. Mijn prachtstukken op dat schandalige blog, dacht Ina. Enfin, dat kunt u allemaal bij Ina teruglezen, zeer waarheidsgetrouw. Tibaert kan en mag het niet meer zien, stel je voor, hij neemt die stukjes weer over, en hij doet het, kijk maar, en zet er weliswaar commentaar bij, maar schending van het auteursrecht blijft het, zegt Ina. Ina gaat anders te werk dan Tibaert, zeer selectief, zo moet dat. Je eigen verhaal in elkaar bastelen, dan is het voor iedereen meteen duidelijk wie er fout bezig is. 

Vanwege het feit dat Jeroen, haar collega bij Krapuul, zich nogal bedreigd voelt, hier even de handleiding waarvan al velen profijt hebben gehad. Mijn host heeft het er maar druk mee. 

Wel nog dit. Zeer binnenkort weet ik meer over de afloop van een rechtszaak waar ook Sjaakie bij betrokken is. De uitspraak wacht ik af om te bezien of er een aanklacht mogelijk is tegen de onverlaten die me o zo graag van internet zien verdwijnen en die lak hebben aan de vrijheid van meningsuiting. Auteursrecht, laat me niet lachen. tibaert blogspot

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.