Kerstgedachten van Demmink jagers…

Auteurs
De paus tijdens de nachtmis bij het beluisteren van MozartKent u Demmink? Tot voor ruim 2 jaar wist ik niet wie die man was, maar daarna werd het me fijntjes ingepeperd. Binnen de kortste keren was Tibaert even beroemd op Twitter als Demmink. Een aantal vrouwen bleek een hetze te voeren tegen een man onder de noemer pedofilie. Vreemd hoe mensen er een levensvervulling in zien dergelijke acties te ontketenen. Wie is ermee gebaat? Ik durf te stellen niemand. Of toch, mensen met een dubbele agenda.

De laatste jaren werden we overstroomd met berichten over ontoelaatbare seksuele praktijken binnen de RK kerk. In de USA, in Ierland, België, Duitsland en elders. Ook in ons land. De NRC beet indertijd het spits af met het openbaar maken van die praktijken op internaten, seminaria of waar ook in ons land waar ouders hun kroost hadden toevertrouwd aan de geestelijkheid M/V. De krant werd ogenblikkelijk verweten de kerk onnodig schade toe te brengen. We weten inmiddels hoe het verder ging.

In Duitsland stortten de neonazi’s zich handenwringend op het thema pedofilie, wie kon immers tegen praktijken zijn die kinderen schade toebrachten en Nederland kende plots het fenomeen pedojagers, allen PVV angehaucht. Over de praktijken binnen de RK kerk en andere vergelijkbare instituten werd nauwelijks gesproken, maar met gretigheid stortte men zich op de belangenvereniging van pedofielen en op de hoogste ambtenaar van justitie. Slechts een krant begaf zich ook op dat terrein, het islam vijandige Katholieke Nieuwsblad, waar met graagte stemmen aan het woord werden gelaten die moesten aantonen hoe kwalijk de islam wel niet was. Over de pedofiele praktijken binnen de RK kerk werd ternauwernood gerept. 

Een drietal lezeressen van die krant, die mijn pad op Twitter hebben gekruist, wil ik niet onvermeld laten: Sandra Strieker (@KassandraTroy), Sjaakie (@JacquelineWxxx) en Helena Jacobs. De eerste twee hebben een uitvoerig dossier samengesteld over Demmink, dat bij beiden steunt op berichten uit dat Katholiek Nieuwsblad aangevuld met verhalen uit de hoek van complottheorieën

Tussen die drie vallen vele verbanden te leggen. Dat blijkt weer dezer dagen. 

Sandra en Sjaakie:


Schermafdruk 2016-08-28 20.01.17Helena doet het zo:

Are you totally nuts???
“@LeSuisse_Romain: Le Pape a le même style que Jésus ! rmc.bfmtv.com/emission/les-c…
Merry Christmas!
Buon Natale!
Joyeux noël! pic.twitter.com/IZPbAe3hJ4

Geretweet door HelenaJacobs
en 5 anderenEn Helena middels een RT van Blondemevrouw, die zou ik bijna vergeten, ook zo:
Tibaert wenst ondanks alles deze fascistische dames een Zalige Kerstmis. Hopelijk denken deze zelfbenoemde beschermers tegen het leed kinderen aangedaan, al is het maar voor een moment, aan de één miljoen Syrische kinderen die op de vlucht zijn en aan het leed aangericht door pedofielen, die beschermd werden door de Roomse Kerk van voor deze paus. En nog…

Waarschijnlijk valt mijn wens op onvruchtbare bodem, want wat zie ik even later:

Kassandra_Troy Dec 24, 10:24pm
The Left, the Dems and Occupy Wall Street are justifying not just a nihilistic lifestyle on blacks, but also murder twitter.com/andreassoridis…

 

Een samenbundeling van racisme, fascisme en pure haat spreekt uit de woorden van Sandra Strieker. In een woord, afschuwelijk…
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: