De Schepper bevrucht zijn schepsel

Jack Garofalo: Harlem, New York, in the summer of 1970
De kern van het Kerstfeest is incest. Een vrouw wordt bevrucht door God, haar schepper.

De christelijke boodschap inhakend op de joodse luidt: “Gaat en vermenigvuldig u”. Alles, maar ook letterlijk alles is terug te voeren op voortplanting, op behoud van de soort, gestimuleerd door genot, in banen geleid door religie en machthebbers, sinds de feodale tijd bestemd door bezit en erfelijkheid dat op alle mogelijke wijzen gelegitimeerd wordt.

Hoe toepasselijk dat een racist en fascist uitgerekend op het Kerstfeest een bericht rondstuurt met een boodschap over de gevolgen van inteelt.

Ogenschijnlijk door niets en niemand gehinderd gaat de stroom aan publicaties van racistisch “wetenschappelijk” werk verder. Zo werd en wordt criminaliteit verklaard, het superieure van het blanke “christelijke ras”. De bakermat is als steeds de USA, Adolf Hitler had er bij het schrijven van “Mein Kampf” grote voordelen van. Nu dus Bosma.

Verder wil ik er geen woorden aan vuil maken. Over het incestverbod kan ik verwijzen naar een informatief programma van de Duitse radio:

Brüderlein, Schwesterlein? Das Inzest-Tabu“:

122 Jahre war Sex zwischen Männern in Deutschland strafbar. Seit 1994 ist er das nicht mehr. Jetzt hat sich der Deutsche Ethikrat das Inzesttabu vorgenommen. Vaginaler Sex unter erwachsenen Geschwistern steht hierzulande noch unter Strafe. Das Strafmaß regelt der sogenannte Inzestparagraph. Und der soll weg, empfiehlt der Ethikrat der Bundesregierung. Das Strafrecht solle nicht dafür herhalten, ein gesellschaftliches Tabu aufrecht zu erhalten. Da zuckt man erst mal zusammen. Und fragt sich: Was treibt den Ethikrat, gerade jetzt das Thema anzupacken? Ist die Not so groß, die Zahl der liebenden Geschwister so gewaltig, dass der Gesetzgeber einschreiten muß? Und wie halten es andere Länder mit dem Sex zwischen Brüderlein und Schwesterlein?
 
Quelle:© hr, 26.09.2014Nog een vraag. Wanneer stopt dat achterlijke gedoe m.b.t. IQ? Uitgelichte afbeelding: Jack Garofalo – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.