Een nazi is een nazi… Ben ik een nazi?

A massive column of water rises from the sea as the second atom bomb test at
Bikini Atoll explodes underwater on July 25, 1946
Afgaande op wat Tibaert de afgelopen twee jaren, en we kunnen niet anders dan vaststellen dan door ter zake deskundigen, te horen heeft gekregen is Tibaert een nazi. De meeste deskundigen zijn terug te vinden op de site Krapuul. Tezamen met hun supporters vormen ze de harde kern van hen die strijd voeren tegen het oprukkend nazisme. Dat verschaft alvast helderheid.

O zo jammer is het, dat ze ons niet laten delen in hun kennis. Nu lezen we steeds dat die en die bewindsman een nazi is. Ze schijnen sterk in hun schoenen te staan, want ze dagen justitie uit, maar verder horen we slechts een nazi is een nazi. In gemoede vraag ik me af hoe word je een nazi, wie is überhaupt een nazi? Nu… Ik zou het niet weten.

Wel deze meneer: “Ik wil de rechter wel zien die mij veroordeelt als ik Martin Bosma een nazi noem. Dat is wat hij is, 100% nationaalsocialist.”

Dat is nou het meest kenmerkende aan Bataafse wetenschappers, ze stellen dat iets zo is zoals zij het zien, daar mag niet meer aan getornd worden en daarmee is de kous af. Ja zegt deze “export” (hij zegt het zelf) Bataaf, je denkt toch niet dat… En daar komt het weer, het vingertje van de dominee, hij vergelijkt ook, nou dan, de vrijbrief blijkt om zelf ook op de fascistische toer te gaan.  

Laten we het maar houden op de bekende onbeschofte grote bekken cultuur. Eerst iets leren begrijpen en dan pas kritiseren dat is veel te veel moeite, laat staan dat men ertoe in staat is. Wilders geeft het klassieke voorbeeld af, die Van Kan is waarschijnlijk een goede leerling afgaande op wat hij hier te melden heeft.

Als eerste RT iemand die Kerstboodschap die zelf niet vies is van dergelijke vergelijkingen, maar wel met graagte aan fascistische spelletjes doet. Daar kan Tibaert van getuigen, als het moet voor de rechter. Twee dagen eerder berichtte hij: “Het Teevense beleid is zo mogelijk erger dan wat men onder Colijn met Joodse vluchtelingen deed”.

Dringend verzoek. Wil dit heerschap ophouden met het trekken van vergelijkingen die je kunt brandmerken als misbruik maken van slachtoffers, toen en nu. Dat hij lak heeft aan feiten is me al langer bekend, dat hij gebukt gaat onder een elementair gebrek aan fatsoen ook. Maar zo respectloos, dat verwacht je van mensen uit de Wilders clan, maar niet van iemand die doorgaat voor “fascisten bestrijder” zoals een Twitter vriendin hem ooit beschreef. 

En zie, “Tja hebben wij dit niet eens ooit eerder gezien en gehoord?” Wij? Haar kameraad, berucht van de Samsom tweet over Anne Frank, antwoord: “Ik zie geen verschil met Nazi-mentaliteit. NU moet het afgelopen zijn!” En: “Ik geloof dat er nu een kans is om die Bosma infréquentable te maken.”

Bosma moet infréquentable gemaakt worden. Daar heeft deze fascisten bestrijder beslist kaas van gegeten. Tibaert, u weet wel, de nazi, heeft het dankzij hem mogen ondervinden… Een ding is zeker, Bosma is een strateeg en houdt zijn literatuur bij voor propagandistisch gebruik. Het stuk waar het hierom draait stamt van augustus 2010. Zoiets zou iemand die zich bezig houdt met fascisme dienen te weten.


De bijbehorende screenshots staan op:
TIBAERT BLOGSPOT


Uitgelichte foto: bron: historyporn

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.