Reputatie

Respect
Je reputatie wordt geschaad, daarover berichten is volgens sommigen niet toegestaan. De reden ligt voor de hand. De daders  claimen voor zichzelf een welhaast onbeperkt recht op vrijheid van meningsuiting. Die geldt voor hen zonder enige restrictie, als het over personen gaat.

Ondertussen vraag ik me af of er een correlatie bestaat tussen stompzinnig gedrag, vooroordelen, narcisme, egoïsme, inbeelding, het negeren en ontkennen van feiten, paranoia? Zijn mensen behept met min of meer dergelijke kenmerken gedetermineerd om anderen schade toe te brengen, het leven te vergallen?

Ik vraag het me af, een antwoord weet ik zo een, twee, drie niet.

Ooit, in mijn grijs internet verleden heb ik deze app geïnstalleerd, Yasni. Als ik me niet vergis van Oostenrijkse origine. Wekelijks ontvang ik een berichtje van ze over wat er al zo gemeld wordt onder mijn naam door derden, ter bescherming van mijn reputatie, zoals het heet. Als zoveel neem ik er nauwelijks notitie van. Toch komen er hoogst merkwaardige zaken aan het licht.

Eentje laat ik eens zien omdat ik zodoende een overzichtje kan geven van m’n PDF’s op internet voor wie belangstelling mocht hebben. In dit overzicht van Yasni heb ik wel een paar koppelingen weggehaald: “meer” en “verwijderen” ter bescherming van mij en mijn relaties.


Schermafdruk 2017-12-11 03.24.17Opvallend, een door Tibaert geüpload PDF is niet vindbaar en zou door mij zijn weggehaald. In principe haal ik nooit iets weg, dus de vraag is wat zou de oorzaak zijn? Het zoeken wordt nu ook bemoeilijkt om dit PDF terug te vinden. Betrof het hier @Jekylline of @JacquelineWxxx? De datum staat er niet bij dus het wordt gissen.

Weet u wat, ik maak van de nood een deugd. Hier staan nu alle PDF’s die van Tibaert bij Ow.ly te zien vallen.Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.