Verzet en een sukkel…

tumblr_pmm2piIMaV1vtxln4o1_500

Deze stellingen behoeven geen toelichting, aan wie ze gericht zijn is duidelijk zat.

bron

 

Schermafdruk 2018-03-21 19.35.54

Zo is dat, testosteron, weet u wel?


Tegemoetkomen aan Hamas?Naschrift maart 2018

Eveline, even iets persoonlijks. Je weet wat er over mij en mijn familie bericht werd op internet. Je deed er van harte aan mee. Gruwelijk was het, het was alsof mijn familie opnieuw geslachtofferd moest worden, nu door het verzet van na de oorlog, door fascistisch crapuul, links en rechts. Misschien is het tijd voor jou wat licht in de duisternis te werpen, niet over mij en mijn familie, daar hoor je vanwege je wandaden wel op de eerste plaats van af te blijven. Nee ik doel op collaboratie en verzet van je familie in de oorlog. Zaken waren zaken, zo was het toch? En dan was er nog een oma met joodjes onder de vloer.

Eveline, je bent een typisch product van het verzet na de oorlog, toen werden, behalve door lieden die joods bezit verworven hadden, de spaarzaam overgebleven joden bijna doodgeknuffeld en de zionisten uitgeroepen tot grote helden. Jij behoort zonder enige twijfel tot die hypocriete lieden. Helaas zijn jullie met velen, zeer velen. Dit ontneemt mensen die werkelijk met het lot van medemensen begaan zijn de mogelijkheid tot oplossingen te komen. Jij functioneert als smeerolie voor fascisten, je bent tot op het bot onbetrouwbaar en onoprecht gebleken.

Je wandaden jegens mij zul je hoe dan ook moeten verantwoorden.Foto: bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: