De negatie van de negatie van de negatie…

· fascisme, internet, justitie, literatuur
Auteurs
“All animals are equal, but some animals are more equal than others.”Klop je aan de deur bij fascisten om een antwoord dan kun je wachten tot je een ons weegt. Wilders geeft dagelijks het bewijs af. Er zijn mensen die naar de rechter dreigen te stappen als je hun van fascisme beschuldigd. Ook hierin gaat Wilders voor.

Mag ik onderhand veronderstellen dat iemand als Huib Riethof niet onderdoet voor Wilders? Op zijn zeer beperkt terrein handelt hij niet anders. Sinds november 2012 wacht ik op bewijs, een jaar later deed hij de grote sprong voorwaarts. Kan dat maar zo, is dat niet strafbaar wat die kerel richting Tibaert uitgevreten heeft?  Riethof? Een  mededeling van hem middels een beschuldiging en leugen via een fake account van mijn stalkster, groot vriendin van Friedrich Eckhardt, een crimineel die tot zijn laatste druppel bloed voor Wilders zegt te vechten. 

Misschien is Riethof niet toerekeningsvatbaar, mogelijk, maar dat kan en mag ik niet beoordelen. Enkele dagen geleden deed ik een oproep en zoals steeds geen enkele reactie of het moest die van DMCA zijn. Wat een stelletje hopeloze gevallen… Ook van internet hebben ze niet het flauwste benul. 

Reactie op: “Een psychiatrisch project”


En of die blogs geblokkeerd zijn. Krijg je, als je je nek durft uit te steken. Dat zal een salonfascist niet snel overkomen. Die redden zich wel uit de brand en negeren de rest, iedereen die hun niet van pas komt… 

augustus 2013: geestverwanten van Huib Riethof: Hartman, De Raaij, Van Donkelaar…


Nu maar afwachten wat het OM mij te vertellen heeft. O ja dit nog. De meest onnozele maar ook de o zo stiekeme van het stel, André de Raaij, had kond gedaan dat ik voor de Dienst werkte. Het klopt dus, zegt ie ook nog… Wat een zooitje alles bij elkaar genomen. Probleem, waar rook is, is vuur en daar maken deze onverlaten optimaal gebruik van. Zie hun vriendinnetje Sjaakie en pedofilie. De gore tante uit Maastricht zegt hierboven doodleuk dat ik gezegd zou hebben, pedofilie moet kunnen. Mag ik concluderen, na alles wat ik van die vrouw heb meegemaakt, dat het een vies wijf is en dat ze liegt tot ze barst.  Over wat ze haar medemensen aandoet ligt ze beslist niet wakker. 

Al deze mensen hebben een ding gemeen, op smaad en laster komen ze nooit terug. Vandaar dat ze in hun sas waren toen m’n vorige blogs dankzij Dijstelberge verdwenen. Weg alle bewijslast, dachten ze. Overigens op antwoord van Ina wachtte en wacht ik nog steeds, maar dus wel dit:


Inmiddels heeft André het stokje van Ina overgenomen…
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: