Kom ze niet te na…

John Vachon: Times Square (1943)
Ina begreep de man, ik begreep er niks van, aldus Ina. Met dat leeghoofd BenZonaaa heb ik slechts eenmaal contact gehad. Die kwam van zijn kant i.v.m. de aanklacht tegen Herman Falkenstein. Een Rotterdamse lul de behanger… Door het bekijken van de Krapuul lijntjes (zie: Even het crapule van Krapuul bijpraten en Namens wie, over wie en tegen wie?) krijg ik deze tweet te zien:


BenZonaaa – MWNW – OBA

 


Die rare kromme zin maakte me nieuwsgierig naar wat hij verder te melden had. Kennelijk is hij bevreesd dat ik zijn tweets zie, want:


 


Niets verder tegen Feyenoord, maar opvallend is wel dat er nogal wat van haar supporters van bekende signatuur actief zijn op Twitter. Deze man zelfs met een heuse site onder de noemer “Moeten we niet willen”. De moeite om daar te gaan kijken getroost ik me niet. De achterlijkheid om me te blokken zegt mij genoeg. Wonderlijk, hij deelt die benadering met Ina, die me preventief weert van haar blogjes. De mijne deed ze verdwijnen. Wat een volk. Kom ze niet te na…
Naschrift 22 juni 2015…

“Moetenwenietwillen”, ook OBA, het geesteskindje van Ina Dijstelberge


 

 


Je krijgt verbazende zaken te zien door te googlen. Moet ik meer doen…


 


Ook dit:


Tibaert en valse aangifte tegen Herman -samenspannen

batgirl666.blogspot.com/2013/12/tibaert-en-valse-aangifte-herman.html7 dec. 2013 – … Niels Scholten van “De Reaguurder”, Ina Dijstelberge betrokken bij OBA en mensen van “Moeten we niet willen”, een site die ik niet kende, …

 


Al bij al verschillen die Sjaakie en Ina niet zoveel met hun opvattingen. Vals is die Tibaert, lift mee en doet een valse aangifte… Hoe gek wil je het hebben? Sinds kort is Ina heuse hoofdredactrice van een site genaamd Krapuul. What’s in a name? 

En het niveau van MWNW? Dat zie je in een oogopslag…


 

 


 

 
En verder…


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.