Kapitaal en de spruitjesgeur van André…

“And yet another moral occurs to me now: Make love when you can. It’s good for you.”
Een Krapuul linkje. Zou op deze voortdurende stroom aan hyperlinks ook auteursrecht staan? Dan kan André weer lekker aan de slag met een een klacht bij Google.

Het bericht van André:


De superrijken en wij

     

 De superrijken en wij 2015-01-19T22:19:33+00:00     

Deel 2 van de BBC-documentaire
https://youtube.googleapis.com/v/SEhXDpruH0U&source=uds
Deel 1 is hier te vinden.
Geef je op voor de dagelijkse Krapuul nieuwsbrief en mis niets
About Arnold J. van der Kluft

De lucht van verse wilde tijm, jonges, wat gaat er boven?

 


Ik ruik spruitjes… Of het is het die pisbak van André? Enfin, tot zover André, verder had hij niets te melden. Voor het gemak: aflevering 1.

De beroerdste ben ik niet, daarom een link naar een indrukwekkende serie op Arte over kapitalisme. Minder ergernis en nijd, geen schoolmeester die voortdurend in de weer is, maar gereedschap waarmee we aan de slag kunnen.

Of wilt u liever op de toer van de Amerikanen, Britten en Wilders, op naar de totale verwoesting van onze planeet onder het mom van een oorlog tegen het terrorisme?

Voor ik het vergeet, André informeer ook even Ina. Dan leert ze misschien iets over kapitalisme begrijpen. Marx leren kennen via de voor haar onleesbare Irigaray is zeker voor haar te hoog gegrepen en absurd bovendien. Dat begrijpt ze zelf ook wel. Ze schaamde zich en ik mag haar rammelend stukje niet meer lezen. Wist je dat? Sweezy raad ik haar ook af, daar is meer voorkennis voor nodig dan waarover ze beschikt. Heb jij hem inmiddels wel begrepen?
 

Update 21 juni 2015

Bij mij valt de BBC documentaire niet meer te zien. Oorzaak onbekend. De serie van Arte “Der Kapitalismus” is in zijn geheel op internet terug te vinden:Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: