Onze profeet

Harry Borden: Deborah Vivien Cavendish, Duchess of Devonshire
Merkwaardig, je zegt christelijke waarden aan te hangen en je drijfveer is haat. Minstens zo opvallend is dat uit alle kieren en naden mensen komen gekropen die het woord haat voorin de mond hebben liggen. Voelt Wilders de tijdsgeest aan of heeft hij deze meebepaald?

Mogelijk is dat deze mensen in de liefde teleurgesteld zijn. Voor Wilders en zijn soortgenoten moet het leven ondraaglijk zijn, ik kan het me met beste wil van de wereld niet voorstellen hoe dat is door haat gedreven te zijn. Ongezond lijkt het me zeker, daar word je beslist niet oud mee.


Een haat prediker…


JoostNiemoller 4:17pm
Groot stuk in Newsweek over het fenomeen @geertwilderspvv maar de Nederlandse media hebben geen idee. newsweek.com/2015/01/30/gee…
Geretweet door HelenaJacobs en 17 anderen

 Dank je Joost. Heb het stuk met belangstelling gelezen. Mooi ook dat nog eens Wilders z’n Indische achtergrond wordt aangehaald. Ze viel eens breeduit te lezen in De Groene, toen jij al weg was bij dat blad. Weet je nog hoe zijn broer op dat artikel van Lizzy van Leeuwen reageerde?

Is je ook niet opgevallen dat zijn banden met Israël en de USA in zijn geheel versluierd blijven? Ideologisch en financieel.

Belangrijker nog, de voedingsbodem waarop Wilders hier kon werken. Juist, daar wordt niet over gerept. Zo kon hij steeds een stapje verder gaan onder het motto “islam = fascisme” als een door alle wateren gewassen selfmade fascist.

Is Wilders niet een al te gemakkelijk werktuig voor extreemrechts in de USA en Israël? Wat denk je Joost? Als ie niet meer nodig is wordt hij snel bij het grofvuil gezet, dat weet jij ook wel:


WILDERS IS TAKING HIS MESSAGE GLOBAL. “THIS IS NOT A NATIONAL FIGHT,” HE SAYS. “THE FIGHT WITH ISLAM HAS NO BORDERS. THE WAR HAS NO BORDERS. THE FIGHT FOR FREEDOM HAS NO BORDERS.”Wie verhaalt de schade op Israël en de USA voor wat deze stroman in Nederland heeft aangericht? Die is inmiddels al onmetelijk. Misschien moet het journaille zich daar eens op gaan richten. 

Grenzen, ja ja… Ons afgrenzen vanwege onze superieure cultuur. Welke gek verzint zoiets? Opmerkelijk dat een Amerikaan dit voor zoete koek slikt.

Update maart 2017
 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.