Stroopdoos en blikopeners

André Kertész: New York City, June 6, 1964Ter informatie


Block #blikopenerteam en in een moeite door al die lui die daaraan meedoen. Wie levert me een lijstje? Handig om lekker opruiming te houden.

Nummer één op de lijst hoort zonder twijfel Sjaakie te zijn, een van de grote dwazen op Twitter. Ze lijkt wel een RT machine die 24/7 actief is via een aantal accounts.

Sjaakie: “Wie intolerante kern islam negeert, wakkert gevaarlijke illusies aan.” Hiermee verwijst ze zonder enig verder commentaar naar een artikel in Elsevier. Sjaakie, de aartsleugenaar, bedrieger, boodschapper van smaad en laster. Ook zij holde vanwege Tibaert naar de politie omdat ik haar gore troep richting Tibaert liet zien, nu verdwenen dankzij Dijstelberge-Krapuul. Fascisme heeft vele gezichten, het is maar dat u het weet. Plegen van censuur is een beproefd middel. Tja, vrijheid van meningsuiting. Strafbare uitlatingen doen rekenen dit soort mensen hiertoe en die moet je, als ze jou betreffen in alle nederigheid aanvaarden als een welgemeende raad, als een zegen zelfs. Want jij bent degene die niet deugt, dementeert, aan hersenrot leidt, wangedrag vertoont.

Een voorbeeld. Links of rechts, het doet er niet toe. De TL van @Stroopdoos.
 Uitgelichte foto: André Kertész – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.