Alleenstaande moeders lopen extra gevaar

Lucas Cranach – Lucretia
bronZegt de politie. En dan te bedenken dat de Turken wapens hebben geleverd aan Al Qaida. Ja in het begin zijn verleiders very charming… Spreekt ze uit eigen ervaring? Een verbod op seksuele relaties, zou dat wat zijn voor alleenstaande moeders, Sjaakie?

Met haar strijd tegen pedofilie en daarbij al die zaken als IS en Charlie Hebdo komt het nooit meer goed, zo te zien. Wat een horror, je komt ogen en oren tekort, denkt Sjaakie. Arme Sjaakie, ze bedoelt het toch zo goed.


U weet toch dat ik tot de pedofiele scène word gerekend door Sjaakie en Huib Riethof? De laatste moet nog steeds onder de indruk zijn van het werk van zijn vriendin, die opkwam voor zijn kinderen en kleinkinderen. Kan het idioter?


A propos pedofilie. Is Demmink nog op vrije voeten? Was ook iets met Turken als ik me niet al te sterk vergis. 

Spijtig voor Sjaakie, @SPKAbuse heeft het loodje gelegd. Maar geen nood voor haar, er is nog StopChildAbuse. Lijkt me van hetzelfde soort laken een pak. Wil toch wel even mensen waarschuwen nooit of te nimmer bij deze figuren te rade te gaan. Het wordt m.i. zelfs hoog tijd dat justitie een stokje gaat steken voor dergelijke praktijken. Het zijn n.b. dezelfde soort lieden die wel te hoop lopen als het over sharia gaat. Die is nog tenminste doorzichtig, deze vorm van lynch justitie beslist niet. 
Riethof vindt het allemaal best, kan ik concluderen, zwijgen is immers in dit geval toestemmen.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.