Alleenstaande moeders lopen extra gevaar

· fascisme, internet, justitie, sexualiteit
Authors
Lucas Cranach – Lucretia
bron
Zegt de politie. En dan te bedenken dat de Turken wapens hebben geleverd aan Al Qaida. Ja in het begin zijn verleiders very charming… Spreekt ze uit eigen ervaring? Een verbod op seksuele relaties, zou dat wat zijn voor alleenstaande moeders, Sjaakie?

Met haar strijd tegen pedofilie en daarbij al die zaken als IS en Charlie Hebdo komt het nooit meer goed, zo te zien. Wat een horror, je komt ogen en oren tekort, denkt Sjaakie. Arme Sjaakie, ze bedoelt het toch zo goed.


U weet toch dat ik tot de pedofiele scène word gerekend door Sjaakie en Huib Riethof? De laatste moet nog steeds onder de indruk zijn van het werk van zijn vriendin, die opkwam voor zijn kinderen en kleinkinderen. Kan het idioter?


A propos pedofilie. Is Demmink nog op vrije voeten? Was ook iets met Turken als ik me niet sterk vergis. Spijtig voor Sjaakie, @SPKAbuse heeft het loodje gelegd. Maar geen nood voor haar, er is nog StopChildAbuse. Lijkt me van hetzelfde soort laken een pak. Wil toch wel even mensen waarschuwen nooit of te nimmer bij deze figuren te rade te gaan. Het wordt m.i. zelfs hoog tijd dat justitie een stokje gaat steken voor dergelijke praktijken. Het zijn n.b. dezelfde soort lieden die wel te hoop lopen als het over sharia gaat. Die is nog tenminste doorzichtig, deze vorm van lynch justitie beslist niet. 
Riethof vindt het allemaal best, kan ik concluderen, zwijgen is immers in dit geval toestemmen.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: