Bent u links?

D. Dotsikas: Boot
Dan is deze webkrant iets voor u:
U wordt op de hoogte gehouden van alle slechte daden van rechts, voorop de VVD. Rutte, Van Rey, Leegte en niet te vergeten Demmink komen volop aan bod. U weet, kortom, wie de vijand is om te bestrijden. Waarschijnlijk is de hoofdredacteur en uitgever van dit krantje katholiek, Rooms dus. In de fijnbesnaarde Helena heeft hij een partner gevonden. Samen putten ze voor de actualiteit uit het Katholiek Nieuwsblad.

Hufters? De een links, de ander rechts? Oordeel zelf. Voor mij zijn het miserabele figuren, die lak hebben aan debat en opinievorming. Die kunnen ze niet aan. Dergelijke figuren blijf ik aandacht geven, al is het maar om hun activiteiten aan de kaak te stellen. Hun hoofdmotief, de ander deugt niet. Links durven velen van hen zich te noemen. Hufters zijn het, zeer katholiek, zeer christelijk… Haat en toch netjes.

Voor alle duidelijkheid, hufters vormen een grote familie. De RT is hun wapen, kijk maar.


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.