Historische feiten

· fascisme, geschiedenis, justitie
Auteurs


Het koloniale Europa
bron


Op onverwachte wijze kun je je blootstellen. Zoals hier Riethof. Hij zegt geschiedenis te hebben gestudeerd. De aanleiding voor dat blootstellen? Een van de vele beruchte tweets van Wilders. Wanneer worden ze eens onder het fileermes gelegd? Samen vormen ze een strategische missie om haat te zaaien en fascisme salonfähig te maken.Er komen enkele veelzeggende reacties op, waarmee we uit de voeten kunnen. Helaas, ze krijgen geen vervolg, zoals altijd:

link

En dan komt onze historicus. 


Ook hij gaat elk inhoudelijk debat uit de weg. Zijn niet fehlerfrei Duits zullen we hem niet kwalijk nemen, maar in die tweet geeft hij voor mij wel duidelijk aan dat hij de literatuur niet kent. Ik raad hem aan eens het desbetreffende werk van Götz Aly te bestuderen. 

Het is echter triester gesteld met deze “historicus”. Al meermaals heb ik erop gewezen dat hij beweert dat hij de geschiedenis inhaalt. Zonneklaar een vorm van geschiedenis bedrijven die correleert met die van nationalisten en fascisten. 

Voor wie het nog niet wist, sinds november 2012 wacht ik tevergeefs op bewijs over wandaden die ik jegens hem zou hebben begaan. Voor mij het bewijs dat deze man een bedrieger is die zich aan fascistoïde daden schuldig maakt als het hem te pas komt. Om met Selim te spreken: leugenaar, leugenaar, leugenaar. Riethof beschouwt zichzelf als intellectueel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: