Historische feiten

· fascisme, geschiedenis, justitie
Authors


Het koloniale Europa
bron


Op onverwachte wijze kun je je blootstellen. Zoals hier Riethof. Hij zegt geschiedenis te hebben gestudeerd. De aanleiding voor dat blootstellen? Een van de vele beruchte tweets van Wilders. Wanneer worden ze eens onder het fileermes gelegd? Samen vormen ze een strategische missie om haat te zaaien en fascisme salonfähig te maken.Er komen enkele veelzeggende reacties op, waarmee we uit de voeten kunnen. Helaas, ze krijgen geen vervolg, zoals altijd:

link

En dan komt onze historicus. 


Ook hij gaat elk inhoudelijk debat uit de weg. Zijn niet fehlerfrei Duits zullen we hem niet kwalijk nemen, maar in die tweet geeft hij voor mij wel duidelijk aan dat hij de literatuur niet kent. Ik raad hem aan eens het desbetreffende werk van Götz Aly te bestuderen. 

Het is echter triester gesteld met deze “historicus”. Al meermaals heb ik erop gewezen dat hij beweert dat hij de geschiedenis inhaalt. Zonneklaar een vorm van geschiedenis bedrijven die correleert met die van nationalisten en fascisten. 

Voor wie het nog niet wist, sinds november 2012 wacht ik tevergeefs op bewijs over wandaden die ik jegens hem zou hebben begaan. Voor mij het bewijs dat deze man een bedrieger is die zich aan fascistoïde daden schuldig maakt als het hem te pas komt. Om met Selim te spreken: leugenaar, leugenaar, leugenaar. Riethof beschouwt zichzelf als intellectueel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: