Probleem

Gregoire Boonzaier: Rainy Day
Hoe iemand te helpen die anderen in de drek duwt? Een vrouw die wat kreten slaakt, stukjes “schrijft” waarvan driekwart citaten zijn. Een vrouw die je een stukje toestuurt ter recensie en vervolgens gilt, hij schendt mijn auteursrecht. Ik denk dat die vrouw vele problemen heeft en dat ze niet te helpen valt. Het kwalijke is dat ze het nodige onheil aanricht. Daarin doet ze beslist niet onder voor haar metgezellen en voor diegenen die tot hun vriendenkring gerekend worden. Grappig dan als je deze woordenwisseling op Twitter ziet:


 Voor de duidelijkheid, haar vriendjes op internet:

@jvdheuvel67 @vanovernaar @huibree @lbruningnl

De omgeving wordt gedomineerd door twee vrouwen, eerlijke en goede vrouwen volgens Huib:

@jacquelinewxxx en @gavimensch


Over verdere relaties zal ik maar zwijgen… Het is me het wereldje wel. Krapuul… Ze leveren vele problemen. Zinnige gedachten over politiek, economie, geschiedenis, ecologie, urbanisme of wat dan ook, fehl am Platze… Schelden op personen en verdacht maken is hun grote kwaliteit. Niets blijkt te deugen, cultureel is het een zooitje. Al bij al niet zoveel anders als Wilders. Maar o, wat hebben ze me een last bezorgd. Last? Daar viel nog mee te leven, maar al die laster en smaad. Schei uit. Het PVV schorem zinkt daarbij in het niet.


Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.