Maar ik tel er 6. Ik ga ze niet noemen. Maar wij hebben 6 Joden in de redactie. Ik denk dat wij meer Joden in de redactie hebben dan CIDI. Er is er niet één bij geweest die ooit vond dat hier iets antisemitisch verscheen. Dat dus. Dus krijg de fokking klere.


Argumenten? Geen enkel. Maar ik zei het al, kreten slaken, vooral veel loze kreten.

Schermafdruk 2017-11-24 04.55.00


De kop bij dat stukje van de NOS is een citaat. Tja, en dat kopje doet het goed om de volledige Nederlandse pers als gleichgeschaltet en als Lügen Presse te defamieren, gelijk de Pegida beweging doet. Zo was het, zo is het, les extrêmes se touchent. zie maar.


De NOS doet aan een hetze tegen vluchtelingen. U ziet, ik fantaseer het niet. Wie is hier mee geholpen? Wel op de laatste plaats diezelfde vluchtelingen. Dan was er nog iets over een pastor:


De uitsmijter staat op hun weblog. De duizend en een vergelijkingen die je voortdurend kunt trekken, maar die a priori inhoudelijk mank lopen, nog afgezien van het tactisch gezien onproductieve van deze handelwijze.


Mijn lijn blijft noteer wat je overkomt, waarvan je beschuldigd wordt en wat lasteraars en smaadschrijvers verder te melden hebben. Als aantekening wil ik nog best eens benadrukken dat ik als zondebok volledig ongeschikt ben en juist daardoor des te beter in staat kwalijke praktijken te laten zien.

Aan asocialen heb ik een bloedhekel, vandaar de extra aandacht die het Krapuul kringetje van mij krijgt. Ik heb ze goed genoeg leren kennen om een oordeel over ze te vormen. Een volgend maal meer.