Informatie of propaganda?

Authors


Hitler with his Armaments Minister, Albert Speer, admiring the Dora Gun in 1942Het is beslist gewenst om enkele accounts op Twitter te volgen om zicht te krijgen hoe fascistische propagandisten dag in dag uit hun werk doen. Grof gezegd gaan ze allen volgens het patroon van Wilders te  werk: “islam = fascisme” op basis van wat hij pleegt te noemen “onze joods-christelijke wortels”.

Een van hen berichtte gisteren: “Morgen maar eens de hele dag een zekere profeet beledigen. De enige antidote na al deze stierenpoep.”

Vandaag even gekeken en dit viel me meteen op :

Op commentaar zal ze niet reageren. Toch weet je met zekerheid dat ze op de hoogte is van alle tegenargumenten. Waarom ze doorgaat met haar fascistische propaganda is duidelijk. Hier en daar, hier in het blanke Westen en daar in hun blanke vazalstaat Israël zullen dezelfde waarden heersen gebaseerd op uitbuiting tot er vernietiging op volgt. De verschijningsvormen verschillen, ideologisch horen ze tot dezelfde stam. In marxistische terminologie heet die bovenbouw. Zo kan het kapitalisme zijn zegetocht over de wereld voortzetten. Ook dat weten deze lieden. Eigenbelang versus het belang, de belangen, van de hele mensheid.

Toch opvallend dat vele van die propagandisten vrouwen zijn. Staat vrouw zijn niet voor het leven, voor de toekomst?

Het commentaar op haar smurrie vol haat nu in beeld. Het “wir haben es nicht gewußt” zal deze keer niet opgaan. Internet zij dank:

Volg types als Simone, Helena, Alexandra, San de Blonde op Twitter. Niet omdat ze vrouw zijn, maar omdat ze propagandisten zijn van een zaak die ons regelrecht naar de aardse hel voert. Ze aanbidden elk op hun manier Wilders, de man die staat voor joods-christelijke waarden die de Shoah mogelijk maakten en de wereld het meest perverse wapentuig geschonken hebben, atomair, biologisch en chemisch. Brave New World…

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: