Luister moppie… Kutjes…

Brooklyn


 “Luister, moppie. Je moet niet ontkennen wat er hier gebeurt. (…)  Ik heb echt een crazy-ass techniek met kutjes. Noem het een talent.”

“Jij hebt de echte vrouw die schuilt in die mooie verschijning gezien? Jij hebt haar van haar kleding ontdaan. Haar slip naar beneden gedaan. Langs haar bovenbenen. Knieën. Onderbenen. Tot ze er zelf uit kon stappen. Daarna heb je haar zachte tepels hard gemaakt en aandacht geschonken aan haar buitenste, binnenste schaamlippen en haar clitoris. Uiteindelijk heb je haar bezeten, zeg je? Meerdere malen ook nog dus. Jij hebt het klaar weten te spelen dat ze in zo’n hoge vorm van extase verkeerde dat ze in jouw bijzijn volledig en volwaardig een vrouw was? Die prachtige vrouw heb jij op dat ene plekje, of nee, op meerdere plekjes gestimuleerd en gestimuleerd. Opnieuw en opnieuw.” 

 
 


Thierry Baudet? Nee hoor, echte literatuur, literatuur voor mannen met een hoge ethische standaard. Zij zullen zich niet tot porno verlagen, zelfs bloot dient functioneel te zijn. Voor wat vraagt u me. Deze spreker zegt het en hij kan het weten, hij stuurde ook de tekst door waaruit bovenstaande citaten. 

Hij bekent schuld: “En ik beken schuld. Ik heb liefgehad, ik wil geen blote reten op plaatjes bij serieuze artikelen en ik wil @kutje13 niet zien langskomen. Ik ben fascist.”

Deze man is niet alleen een onbenul maar kwaadaardig. Over hem heb ik niet gerept, tot me duidelijk werd dat een dame zeer geïmponeerd bleek vanwege zijn oordeel. Zijn vriend had immers bewijs. Vandaar een “Open brief…”.

Tja André, weet je, je vriend Huib wil graag de geschiedenis naar zijn hand zetten en jij wilt doen alsof je neus bloedt, dus ik ga maar regelmatig op herhaling. Jij hebt, en dat zul je onderhand beseffen, te vroeg gejuicht toen mijn spulletjes op een crapuleuze manier van internet verdwenen. Je weet verdomde goed dat ik slechts laat zien wat derden over Tibaert te melden hebben en hadden. Eerroof is daarvoor een te zwakke omschrijving. Kortom, ik laat zien wat fascisme vermag, dat gewone alledaagse fascisme dat bij ons zelf begint. Nog nooit over nagedacht, André? 

Registreren van zaken als eerroof en doodsbedreigingen is in de kern het tegendeel van stalken en uiteraard weet je dat, samen met je vriendjes en vriendinnetjes, als geen ander. Je hebt zelfs diverse malen lucht gegeven aan het feit dat je volledig op de hoogte was. Desondanks bleef je alsmaar proberen de onnozele hals uit te hangen terwijl je dagelijks las hetgeen er plaatsvond. Tja, Sjaakie lag moeilijk en Eveline leek hulp te brengen. Ook dat pakte verkeerd uit. 

Weet je, mijn beste, je bent voor mij een heerlijk voorbeeld om te illustreren wat laffe en benepen lieden, die geen poot wensen uit te steken voor een ander, maar zich moreel hoogstaand voelen en hun oordeel over derden steeds bij de hand hebben, kunnen aanrichten door hun laakbare houding. Twitter is gebleken een uitstekend middel te zijn hen door de mand te laten vallen. 

Bedenk, dit alles schrijf ik op de eerste plaats voor de argeloze lezer, niet voor jou en je soortgenoten. En wat rest jou? Dat ga ik je echt niet uitleggen. De consequenties van je handelwijze en je uitspraken zijn voor jou, zoveel is duidelijk.


Screenshots vanaf oktober 2012, een meer dan amusante verzameling. En verder zijn er mijn TL’s

bron citaten:
19 Jan 2014 Arnold van der Kluft @VanOverNaar
“Quatsch? Is dat überhaupt een woord?”

 
Uitgelichte afbeelding: bron – Ingevoegde afbeelding: olderoticart

Een gedachte over “Luister moppie… Kutjes…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.