Vrije, anarchistische jongens en meisjes…

lingered upon
Een dringende oproep, augustus 2012


Inmiddels, augustus 2016, zijn we jaren en een rechtszitting, een onderhoud met de recherche en vele valse aangiftes, waarvan eentje in een heus verhoor eindigde, verder. De ongekende brutaliteit van (politieke) schoften in mijn richting is vastgelegd. Zeer deprimerende stof als je het beste denkt voor te hebben met de samenleving, kennis wilt delen, iets waar met name fascisten wars van zijn. 

De schofterigheid laten zien is, denk ik, de kracht van m’n weblogs. Een methode die velen beslist niet bevalt gelet op de dreigingen en het doen van aangiftes.  Het massaal blocken van Tibaert op Twitter is ook een indicatie. Voor mij een mooie scheiding der geesten in betrouwbaar en charlatans.

Even terugkomend op 2012. Er was inmiddels een lijstje gepubliceerd, nee niet van landverraders.
De volgende berichten stammen uit augustus van dat jaar. Enkele maanden later sloten enkele figuren zich bij hen aan, zowel qua methode als inhoud. Ze gingen er prat op vrij van fascistische smetten te zijn en ook daarin stemden ze overeen met allen die voor Wilders in het krijt waren getrokken. Allen tuk op regeltjes, rust en orde.


“Zeg, @Tibaert Hoeveel zaken lopen er tegen jou wegens smaad, laster, beledigen, enzo.?!”

“@Tibaert Ik herinner je nog even aan de regeltjes van Blogger he.”

“@ArdensLife We zijn (althans: hij beseft het nog even niet) binnenkort in een rechtzaakje gezellig samen. Verheug me;-)”

“@Tibaert JIIJ GAAT GVD HANGEN #blood@jekylline”Een drietal maanden later nam de “Krapuul” meute op Twitter het stokje over van de PVV schoften. Nog dagelijks komen hun brouwsels in allerhand varianten langs, al langere tijd zonder rechtstreeks Tibaert te durven noemen. Hun lafheid is spreekwoordelijk. Hun mentaliteit gelijkt in veel opzichten op die van Dirk Hartman cs, vrije jongens die het speelterrein voor zich opeisen, zich alles wensen te permitteren als hun iets niet bevalt.

Massaal werd vanaf oktober 2012 materiaal van fascisten verspreid onder “linkse” kring betreffende Tibaert en het werd geslikt voor zoete koek. De meest opmerkelijke onder hen, Eveline van Donkelaar, maakte er optimaal gebruik van onder het motto “een nazi is een nazi als ik dat zeg”. Belastende tweets haalde ze nadien weer weg, maar het eenmaal gezaaide fascistische gedachtegoed deed zijn werk. Hier augustus 2013 nog te zien via RT’s. 


Schermafdruk 2018-05-29 05.26.47De volgende dag meldt ze:


“Ik dacht dat ik de enig was die door Fons SCAF bedreigd werd maar het zijn er veel meer en geen van allen PVVers, dat is zijn dekmantel”

 Vrije jongens en meisjes… Mensen die iemand beslist laten stikken als hij of zij in de puree zit. Grappig toch dat Tibaert dat plaatsvervangend kan laten zien voor mensen die werkelijk de klos zijn van dergelijke miserabele praktijken. Fascisten begrijpen een dergelijke houding niet. Nogmaals voor hen, als zondebok ben ik volkomen ongeschikt…

Ook grappig dat een aantal van die “vrijdenkers”, in wezen ordinaire vrije jongens, zich anarchist noemen. Onder hen een ware feministe… Die Bataven toch, je hebt ze in soorten en maten, je herkent ze desondanks meteen, lomp, onbehouwen en zelfingenomen. De grote bek is hun wezenskenmerk. Zij zijn het, die de Nederlander een kwalijke geur hebben bezorgd in nabije en verre buitenlanden.

De volledige verzameling screenshots staat op een apart weblog. Slechts het overzicht bekijken geeft al een meer dan voldoende indruk. Als u onpasselijk wilt worden van de streken die gajes wenst uit te halen kunt u achter de hyperlinks terecht. U bent gewaarschuwd…!


Update augustus 2016


tibaert blogspotBron uitgelichte foto: lingered upon

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.