Vrije, anarchistische jongens en meisjes…

· fascisme, internet, justitie
Authors

Een dringende oproep, augustus 2012

bron: lingered upon



Inmiddels zijn we jaren en een rechtszitting, een onderhoud met de recherche en vele valse aangiftes, waarvan eentje in een heus verhoor eindigde, verder. De ongekende brutaliteit van (politieke) schoften in mijn richting is vastgelegd. Zeer deprimerende stof als je het beste denkt voor te hebben met de samenleving, kennis wilt delen, iets waar met name fascisten wars van zijn. 

De schofterigheid laten zien is, denk ik, de kracht van m’n weblogs. Een methode die velen beslist niet bevalt gelet op de dreigingen en het doen van aangiftes.  Het massaal blocken van Tibaert op Twitter is ook een indicatie. Voor mij een mooie scheiding der geesten in betrouwbaar en charlatans.

Even terugkomend op 2012. Er was inmiddels een lijstje gepubliceerd, nee niet van landverraders.

Onderstaande berichten stammen uit augustus van dat jaar. Enkele maanden later sloten enkele figuren zich bij hen aan, zowel qua methode als inhoud. Ze gingen er prat op vrij van fascistische smetten te zijn en ook daarin stemden ze overeen met allen die voor Wilders in het krijt waren getrokken. Allen tuk op regeltjes, rust en orde.



2012

Met dit soort tweets wordt ik momenteel geconfronteerd:

Zeer bevreemdend… Afgelopen nacht zag ik ook tweets van @cassandratroy, ze had het over hacken, en eentje van @peteranshof, waarin hij aangaf dat ik binnenkort voor de balie moest verschijnen. Het worden spannende dagen, zo te zien.

Bij deze wil ik iedereen oproepen om aan te geven, heel precies, waar onjuiste mededelingen staan, waar ik mensen onnodig beschadig en dergelijke meer. Ik ben werkelijk benieuwd.

Het is even wennen aan de Nieuwe Geest die over ons land vaardig is geworden. De bewijslast wordt omgekeerd. Geef je aan waar van smaad, laster en bedrog sprake is kom jezelf in het beklaagdenbankje. En geloof me of niet, de aanklagers zijn overtuigd van hun grote gelijk.







Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: