Verkrachten…

Max Ernst: Danse macabre
Op zijn weblog…


De #PVV verkracht zonder meer moslim-#baarmoeders in de 2e Kamer!

30-01-2015 

Ik was even weg. Niet dat dat wat uitmaakt. De vertruttisering van Nederland ging gewoon door.

Intussen kon namelijk de geachte afgevaardigde van de PVV, de heer Machiel! #DeGraaf, namens Geert, verkondigen dat Nederland wordt bedreigd door de #baarmoeders (uterussen) van moslim-vrouwen.


 

Riethof noemt het meteen in zijn commentaar nazi-praat. Dat is me toch wat al te gemakkelijk. Al die Roomsen, die fokken als de konijnen, nee hoor, niet de Paus, dat is wat de medelanders zeiden over hun medechristenen. Kijk maar eens bij de bevolkingsstatistieken van de afgelopen eeuw. Bezie de percentages RK. Actieve emigratiepolitiek was na ’45 het devies, gepland was een superieur Germaans ras in de NOP, alleen werd het niet zo genoemd (over schedelmeten gesproken) etc. Bevolkingspolitiek is een wezenskenmerk van Nederland. Ze werd echter steeds doorkruist door economische, kapitaalbelangen. Die gastarbeiders kwamen, honderd jaar geleden voor de mijnbouw (die moesten toen zelfs liefst Rooms zijn) en vanaf eind zestiger jaren voor al het vuile werk. En hoe met name “links” ook probeerde, ze gingen niet meer weg.

Dat is het plaatje. In dat plaatje hoort ook de absurde schaalvergroting van de verkeersinfrastructuur (Rijnmond en Schiphol), het particulier autobezit en… Ach ik kan nog wel een tijdje doorgaan. Als je meteen de link legt met de nazi’s hoef je verder niets meer te zeggen. Dan leg je nog snel een kromme vergelijking met het steriliseren van joodse mannen, et hopla. Zij zijn fout, wij goed. Alles wat hier verder bijhoort blijft buiten beeld, buiten schot. En ongemerkt gaat die fascistische trein, die echt geen PVV uitvinding is, weer verder. 

Beetje dom ook van Huib, de nazi’s vonden niets uit, integendeel. Hun rassenleer bijvoorbeeld, dat weet hij ook wel, kwam rechtstreeks uit de USA. Xenofobie is van alle tijden, anderen als minderwaardig zien ook. Westjuden keken neer op Ostjuden… De financiering van al die lugubere zaakjes? Westerbork werd gebouwd met joods geld, symptomatisch voor de methode hoe de nazi’s Duitsland deden “ontjoden”. Model KZ, ontwikkelt door Churchill cs. We hebben het dan nog niet over de eugenetica, euthanasie enz. De verwevenheden zijn groot, zeer groot. Doe je best Huib en leer actualiteit in een kader te plaatsen zonder het eigen verleden weg te poetsen. Daar steken veel mensen nog wat vanop, jouw Sjaakie voorop. Want o, die stompzinnigheid die regeert…

Of is Riethof werkelijk niet in staat verbanden te leggen zonder die onnozele nazi vergelijkingen? Is hij nog steeds bezig de geschiedenis in te halen? Dacht hij werkelijk zijn geloofwaardigheid terug te kunnen winnen door wat belabberde stukjes te schrijven? Hij meent het. Ik wacht nog steeds op bewijs over telefonisch stalken en die fake accounts. 

Hij vervolgde zijn stukje zo: 

Je zou verwachten, dat heel Nederland opstaat tegen dergelijke Nazi-praat. Maar nee hoor. 

En zijn stukje eindigde aldus:

Maar dat gebeurde niet. En dat is een eeuwige schande voor de Nederlandse democratie.

Wie zegt het? Wie durft iets dergelijks te beweren terwijl hij zich op het persoonlijke vlak aan vergelijkbare wandaden schuldig maakt. Uitzitten is zijn devies, het bloedt vroeg of laat toch dood. De gekende politieke truc. Of om in zijn geest een nazi vergelijking te maken… Ach, zei Adolf H. over de genocide op de Armeniërs praat ook niemand meer. 

Wat een laffe vent en hij durft nog over verkrachten te spreken?Afbeelding: Max Ernst

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.