Een eerlijk beroep…

Tony Urbano: Mme. Emelita Schumann-Schwartz, opera singer marionette (1958)
André heeft het moeilijk met mensen die iets met hun handen kunnen. Z’n hele leven speelt hij, zo te zien, al dj, en geldt aldus voor Rooie Ina als groot muziekkenner. Hij heeft zelfs van Bach gehoord. Maar bouwvakkers en loodgieters zijn beneden zijn stand, die kennen zeker Mozart en Bach niet. Hij wel?
Smoelwerk? Wat een taal. Zijn “smoelwerk” mocht ik niet laten zien, portretrecht heet dat en de fotografe sprong ook meteen in de bres voor hem. Mijn portret en dat van mijn vrouw had ze wel ongevraagd op internet gesmeten… Wilt u toch het smoelwerk van André bewonderen? Dat kan, het staat een beetje verborgen op zijn site. U ziet het meteen, die man doet wat voor de gemeenschap, geheel onbaatzuchtig. Even scrollen en u ziet Narcis (lijkt me iets voor Eveline en Sjaakie) en Godiva, zijn betere helft, zoals hij haar pleegt te noemen.

Zijn taal, zijn spraak? Ik heb hem maar eenmaal echt horen spreken. Hij moest toen wat kwijt over de zachte g… Hoe dan ook, het denken moeten we aan hem overlaten, dat is niets voor bouwvakkers en gasfitters.
In het vorige bericht zei ik het al, over zijn grote denkraam kom ik nog te spreken. Wel nog een aanvulling op dat vorige bericht. Dillema stelt me voor een dilemma…VanOverNaar Feb 06, 9:34pm
Gaskraanfitter #bpschut heeft moeite met de Nederlandse taal twitter.com/bpschut/status…

Geretweet door InaDijstelberge

InaDijstelberge Feb 06, 9:38pm
Bartje snapt ’t niet. Noemt ons maar weer eens IS-fans. Bewijs is er niet, van zijn geschreeuw om bloed en wraak wel. ow.ly/i/8xYrX2 retweets


ZanBizar Feb 06, 9:46pm
@InaDijstelberge @jvdheuvel67 De oude aantijgingen zijn inmiddels zo vaak ontkracht dat hij nieuwe aan het verzinnen is.


Harry_Dillema Feb 06, 9:54pm
@InaDijstelberge @jvdheuvel67 Schut is een Joseph McCarthy kloon. Een riool-inquisiteur. Een psychopaat. Negeren is het beste.


Harry_Dillema Feb 06, 10:06pm
@InaDijstelberge @jvdheuvel67 5 jaar geleden was ’t joch aardig normaal. Denk dat de dds en jalta shekels ‘m naar het hoofd zijn gescheten.


InaDijstelberge Feb 06, 10:13pm
@Harry_Dillema Sinds april ’13 lasteren & als na ruim 1 jaar iemand kwaad wordt, naar de politie rennen. Negeren geen optie. @jvdheuvel67


Harry_Dillema Feb 06, 10:14pm
@InaDijstelberge @jvdheuvel67 Het is een trol. Echt, meer is het niet.


Harry_Dillema Feb 06, 10:16pm
@InaDijstelberge @jvdheuvel67 Een antisemitisme-minion. Of je moet zijn gespreide reet likken, of je bent antisemiet. Zonde van de tijd.


Harry_Dillema Feb 06, 10:16pm
@InaDijstelberge @jvdheuvel67 Er loopt een heel legertje van dat kansloze gajes rond dat sinds een paar jaar is gerecruteerd door #CIDI c.s.


Harry_Dillema Feb 06, 10:17pm
@InaDijstelberge @jvdheuvel67 Als je met één een probleem hebt krijg je het hele callcenter minions over je heen.


Harry_Dillema Feb 06, 10:20pm
@InaDijstelberge @jvdheuvel67 Schut, Klei, Nanninga, de DDS kliek, de rest van Jalta, een paar loslopende polderashkenazi en ga zo maar door

Bartje repliceert:
Geen speld tussen te krijgen. Nu heet ik weer een vriendje te zijn van Schut. Zo werkt dat bij Krapuul. Het is maar dat u het weet:
Uiteraard, zou ik zeggen, ook door deze:

En velen meer…


Uitgelichte afbeelding: Tony Urbano – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.