Nog iemand die de geschiedenis wilt inhalenElke dag even een blik op deze lijstjes, meestal zo rond middernacht, en ik ben weer volledig op de hoogte. De hootsuite:
Van een titel als “Worden ouderen nu mishandeld of niet?” word ik nieuwsgierig.

Verbazingwekkend wat je te lezen krijgt, een citaat uit een verstoft onderzoek met daaronder een oproep om naar een lezing te komen op 8 mei 2012… Is André nu helemaal van slag? Je kunt je wel afvragen wat hij voorheeft om een dergelijk bericht van 19 april 2012 opnieuw te posten. Verder gaf hij door: “Dwaze Kinderen”. Over dat onderwerp had ik kort tevoren dit bericht gepost: 

Foolish childern


Het is weer genoteerd. O nee wacht, er staat nog een linkje. Het blijkt over hetzelfde onderwerp te gaan, de ouderenzorg, nu uit april 2011. Over een arts. Ik wordt er niet wijzer van. Speelt hem de angst voor de oude dag parten? Mijn moeder zei: “Als je niet oud wilt worden moet je je jong ophangen.” Zo is het maar net…

Of is het veel banaler, wil André Krapuul aan de nodige clicks helpen? Zou kunnen. Of is hij geïnfecteerd door Huib Riethof, die de geschiedenis denkt in te halen?


Uitgelichte foto: Robert Doisneau – Café de Flore, Paris 1947 – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.