Ontvolgen door onbekend…

Georges Braque: Figure double
Weet u precies door wie u gevolgd wordt op Twitter? Ik sta steeds weer voor verrassingen… Nooit van gehoord van deze @InLulkeBoer. Gisteren “ontvolgde” hij me… Sinds 20 oktober 2013 op Twitter actief. Rond die datum verdwenen nogal wat accounts gelieerd o.a. aan Friedrich Eckhardt. 

Een tijdlang was dit figuur niet actief, zeer opvallend is dan ook de RT van @eelko76 gedateerd op 27 september.

Vermoedelijk was hij eerst onder een andere naam aangemeld. Er is een app om dat uit te zoeken, maar in dit geval lijkt me dat tijdsverspilling. Wel toont dit voorbeeld eens te meer aan dat een afgeschermd account geen garantie is om gevrijwaard te zijn van onverlaten.

Z’n complete lijntje zoals het bij mij verscheen laat ik even zien, omdat het inzicht geeft in de gangbare praktijk van argumenteren op Twitter. Centraal staat hierbij steeds het ad hominem reageren. Weinig verrassend, maar wel leuk het eens over anderen te horen en niet m.b.t. Tibaert. Wie schiet er wat mee op? Fascistisch gespuis…Uitgelichte afbeelding: Georges Braque – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.