Ga je mond eens spoelen met zeep…

Evgenie Shaman
Het smerige, gevaarlijke en gestoorde jennen en jutten van types die onmiddellijk Israel gaan schreeuwen als er aanslagen op synagoges zijn.


 


Yoeri Albrecht – 15 februari 2015 – tweet en reacties


Over Albrecht en De Balie verschijnen verontrustende berichten. Dergelijke zaken volg ik gewoontegetrouw niet, maar vanwege het gedonder met het Krapuul zooitje zal ik toch eens verder gaan zoeken als ik er tijd en zin voor heb. De TL geeft alvast enige opheldering.

Meer duidelijkheid komt enkele jaren later. Genomineerd worden voor een prijs vernoemd naar wellicht het grootste politieke en intellectuele warhoofd dat we na de oorlog in Nederland hebben meegemaakt en daar trots op zijn zegt m.i. meer dan voldoende.


Schermafdruk 2018-05-13 01.09.27.pngUpdate mei 2018


Uitgelichte foto: Evgenie Shaman

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.