Tien jaar studie van de Islam

A long fall
Blondemevrouw, ze noemt zich San, heeft 10 jaren studie verricht van en over dè Islam. Ze acht zich bevoegd finale oordelen te vellen over alle ins and outs van deze religie. Haar kennis weet ze goed verborgen te houden evenals haar ware naam en haar studieresultaten dan wel haar wetenschappelijke prestaties. Mogen we deze niet vernemen en waarom niet? Het is een sine qua non om een debat te voeren.

Op de dag des Heren komt ze o.a. met een vraag aan een CDA lid van het Europees Parlement. Eerst even kijken of Krapuul wat te melden heeft over die man. Zoals altijd geeft een linkje van André uitkomst.


schermafdruk-2016-08-18-16-00-02-1Ja dus, het stukje uit 2013  blijkt van een journalist te zijn. Een echte Bataaf, want er valt niets inhoudelijks te lezen over wat precies aan de orde was geweest in het EU parlement. De kop van het stukje dekt de lading niet. 

De reacties op dat bericht zijn van het bekende van dik hout zaagt men planken:

Waar dient privacy voor binnen de Politiestaat?
Misschien is Wim van de Camp een agent-in-burger voor de Politiestaat?
Gauw nog ff wat burgervrijheden wegketsen!

Gelovigen en privacy gaan veelal niet samen; ‘God ziet alles’.

Wim van de Camp is m.i. een heel eng mens, die z.s.m. van het politieke toneel dient te verdwijnen.

In ieder geval werd hij nog niet door de Geest van Krapuul tot de hele en halve nazi’s gerekend zoals onlangs de Belgische regering ten deel veel. Wel toont dat bericht eens te meer dat ook uit die hoek beslist geen zinnig debat te verwachten is. 

Nu de tweet van gisteren aan Wim van de Camp:


Blondemevrouw1 Feb 15, 9:03pm

Dagelijks worden 301 Christenen vermoord in islamlanden vanwege geloof in Jezus. @WimvandeCampnu.nl/algemeen/39935…


 

Geretweet door Bevrijder and 37 others

 


Dat God alles ziet zal voor Wim geen thema zijn, hij drukt slechts zijn gevoelen uit dat een samenleving beter af is met dan zonder religie. Daar zal de leermeester van Wilders, Bolkestein het volledig mee eens zijn. De Groene: “Voor de landelijke verkiezingen van vorig jaar riep Bolkestein toch dat Nederland weer moet terugkeren naar de christelijke waarden en normen?”

Bolkestein, niet Fortuijn, is de man die de weg geplaveid heeft voor het hedendaags fascisme onder Wilders, niet voor de weg die Van de Camp schijnt te bewandelen. Onderscheid moet er zijn, moeten we zelfs koesteren. Laten we eens kijken wat de goegemeente te melden heeft op die vraag van de Blonde en de reactie van Wim van de Camp daarop.
 

 

@Blondemevrouw1 die @WimvandeCamp snapt dus niks van het christendom… Zoals zo velen niks begrijpen van het ware geloof.
Blondemevrouw1:  Muslims killed 250 million non-muslims

and joined Hitler

 

 


250 miljoen. Daar zinken die 6 van Adolf geheel bij in het niet. Waar dat uitroeien heeft plaats gevonden en of het gepland was, daarover zwijgt San. Stuurt ze daarom een propaganda-video door van het meest infame soort? Bedoelt ze dat met studie over de islam? Dan mogen we bij deze constateren dat San volslagen gek is, net als de kerel van die “lezing”.

Nog een andere tweet van de Blonde. De-islamisering is geen punt van beleid, constateert ze, geïnspireerd door stukjes van Joost Niemöller en Gert Jan Mulder: kamerstuk. Die Blonde toch. Maar ze staat niet alleen. Pegida, PVV, FN en al die andere good guys staan haar terzijde. De meest gruwelijke tweet van de Blonde is wel deze: “Kopten eerst uit Egypte verdreven met dank aan collaborateurs ‘Arabische lente’ en nu afgeslacht door #ISlam”.

Nee, gek is ze niet…

LEES HIER VERDER EN NEEM DE TIJD…


Wat zei de Blonde ook al weer tegen een lieve moslima die haar nek durfde uit te steken, die toonde dat ze mondig is? Ze werd door Sandra en San vakkundig de mond gesnoerd:
 


Ik denk zelfstandig. Jij bent onnozel door niet kritisch te zijn jegens een
verzonnen moordzuchtige ideologie.
Miljarden zelfs. Allemaal aanhangers van een moordzuchtige sekte, het
nieuwe Herrenvolk.
Oh, maar ik doorgrond de echte islam. Hoop dat jij dat ook ooit zal doen.

 

 

Voor het geval u het nog niet wist. De Shoah was het eindresultaat van het eeuwenoude christelijk antisemitisme. Ja, die Juden waren Schuld… Ze waren ons ongeluk.

Bij die z.g. islam-bestrijders zult u nooit iets vernemen over kinderarbeid, plundering van grondstoffen, over massale verkrachting en moord op vrouwen in India. Nooit iets over waar onze goedkope kleding vandaan komt, waarom onze planeet zonodig vergiftigd moet worden, waarvoor al die ABC wapens dienen… Moet ik nog doorgaan?

Het volledige lijntje van zondag 15 februari, Carnavalszondag… Een dag eerder was het Valentijnsdag…
 

 


Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.