De liefde van een zuster in Christus…

Giving birth can be criminal
Ze is zuiver in de leer, de paus geldt voor haar als de antichrist, als ik haar goed begrepen heb. Het enige dat voor deze vrouw telt is de RK kerk in heel haar vroegere glorieuze gestalte. Op deze dag gewijd aan de vrouw heeft ze het over geïmporteerde atletiekmevrouwen, taal, Friezen en Limburgers. 

Of het importeren van vrouwen voor de atletiek goed is voor onze handelsbalans weet ik niet, zeker wel die van vrouwen geschikt voor de prostitutie.  Daarover uit ze zich in dit verband niet.

Ze is serieus, als elke moraalridder. Hoe ze haar wereldbeeld gevormd heeft weten we niet, maar het blijkt mogelijk in deze verlichte tijden tot conclusies te komen als de hare. Ze staat steeds aan de goede kant, daarvan is ze overtuigd. Om ons op deze dag tot het lot van vrouwen te beperken: tegen prostitutie, tegen abortus, tegen promiscuïteit. Het zijn in haar ogen ongetwijfeld uitingen van een primitieve beschaving. 

Ze getuigt van opvattingen die in onze contreien andersgelovigen worden toegedicht, die als niet aangepast gelden. Merkwaardig toch hoe extremisten steeds weer nadrukkelijk overeenkomsten vertonen. Steeds ook bereiden ze de voedingsbodem voor haat en geweld, waarvan juist vrouwen en kinderen het eerst het slachtoffer zijn. Toch kiest deze vrouw voor een totalitair en onderdrukkend systeem, dat van de oorspronkelijke Roomse Kerk. 

Deze vrouw is het waard haar in haar uitingen te volgen om ons een beeld te kunnen vormen van totalitair denkende mensen. Ook i.v.m. haar hiermee samenhangende opvattingen over taal en niet-Hollanders. In deze gevallen spreek ik overigens liever over Bataven. Haar opvattingen komen op een uiterst merkwaardige wijze overeen met die van een op dit weblog meermaals geportretteerde futuristische en christelijke anarchist, André de Raaij

De  aanleiding tot deze beschouwing: Sifan Hassan.


“Veel atletiekmevrouwen zijn geïmporteerd naar NL via huwelijk met rijke Nederlandse mannen. Deze is zg. “gevlucht” uit Ethiopië.”BIJLAGE: “Zéér ongepast om als niet-christen een christen te be-/veroordelen.”
 
Uitgelichte afbeelding: © The Nation – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.