Goedmensdoctrine maakt Westen weerloos

Nat Farbman (1946)
Het vorige bericht kreeg nog een onverwacht vervolg: “Al 10 jaar waarschuw ik (en velen met mij) voor islam. En alles komt uit zoals voorspeld. Goedmens blijft islam steunen en critici afwijzen.” En ik ga lezen. Een plan: ” Dat hebben ze in de jaren 60/70 wel besloten…..de elitaire kliek welteverstaan!” en dan de vraag: “Maar waarom krijgen ze dan alle ruimte om zich hier te exploiteren?” Dan volgt: “Goedmensdoctrine maakt Westen weerloos.”

Deze twee herkennen elkaar onmiddellijk: “Jij stemt vast PVV 😎” “Oilforislam”…

Nu zou ik op de eerste plaats eens graag willen weten wat die doctrine precies inhoudt en hoe ze functioneert. Wie steunt wie? Voor zover ik het overzie steunt de USA Saudi Arabië en Israël en heeft ze eerst de Taliban in het zadel en later Afghanistan aan de sharia wetgeving geholpen. Is Amerika links? Volgens Helena zelfs extreem links. Het land, deze staat, is n.b. ontstaan dankzij het verdrijven en uitroeien van de autochtonen en de Atlantische slavenhandel. Genocide zou men dat tegenwoordig noemen. 

Die domme linkse Indianen ook, hadden ze die blanken maar niet moeten uitnodigen. Goed dat ze van het toneel verdwenen zijn. Werken konden ze ook al niet en zo moesten zwartjes uit Afrika geïmporteerd worden. Vervolgens schonken de werkelijk rechtse krachten van zeer christelijke stam hun verworvenheden aan de rest van de mensheid. We dienen hen er dankbaar voor te zijn.

Over migratie gesproken. Hooguit één land in Europa heeft alle welvaart en voorspoed aan migratie te danken, Zweden, waardoor decennia lang er de sociaal-democraten aan de macht konden blijven. 

Het is wel zo dat links wereldwijd altijd vòòr immigratie is (geweest), want dat geeft hen stemmen, dus zetels, macht, geld.” Wereldwijd voor immigratie? Bedoelt ze hiermee de kolonisatoren die de hele wereldbevolking zo’n beetje tot onderdaan maakten? Waren die links, wat dat dan ook moge zijn. Of die gekoloniseerden? Ik zou zo zeggen, vraag maar eens in de Congo hoe dat in zijn werk ging, hand in hand met de Roomse missionarissen.

Socialisme drijft op eigenbelang, zegt ze. Daar hoort ieder weldenkend mens van op. Ik ken geen land wat maar in de buurt komt van socialisme, nu niet en vroeger niet. Het is ook uitgesloten zolang wij in de vrijheid verkeren gevangenen te zijn van een kapitalistisch economisch stelsel. En staten, wil ik er voor de duidelijkheid aan toevoegen. Dat wordt weer pijnlijk duidelijk in het Europa van vandaag. En waar baseert kapitalisme op? Juist, op eigenbelang.

Volg de simpelen van geest, het stemvee van Wilders en al die anderen, dan begrijpt u dat zelfs een revolutie met die welbekende voorhoede ons weinig verder zal helpen, die les valt onderhand wel uit de geschiedenis te trekken. Het enige dat ons werkelijk verder kan helpen is ons en anderen te informeren en  propaganda praatjes leren door te prikken. Permanente educatie, een missie die begint van onderop, niet van bovenaf. Dan is ze tot mislukken gedoemd.


 


Misschien overbodig te zeggen: dè islam bestaat niet, wel dè Roomse Kerk.

Lees hier de tweets:
“Al 10 jaar waarschuw ik voor islam. En alles komt uit zoals voorspeld.”
Dit gewauwel vervuilt dag in dag uit al jarenlang internet. Repeterende breuken, waar alleen rattenvangers als Wilders en Le Pen mee gediend zijn.
 
Uitgelichte foto: Nat Farbman

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.