Zoek het lekker uit kutje, de haan is een oude kip… Seniel…

De nachtmerrie van een kind – Punch (1865)
Na al die jaren vraag ik me af hoe het voelt om mensen te bedriegen, te belasteren en materiële schade te berokkenen. Hoe het voelt onoprecht te handelen, iemand trachten tot slachtoffer te maken en klaarblijkelijk geen enkele poging doen om met zichzelf in het reine te komen. Hoe kun je dan nog politiek actief zijn voor een rechtvaardige zaak? Mij is het een raadsel en toch ken ik een aantal mensen die zo door het leven wensen te gaan. 

Hoe zullen ze handelen in omstandigheden als morele en daadwerkelijke moed vereist is? Zeer vermoedelijk insgelijks. Verraad en lafheid komen uit dezelfde koker als hetgeen ze richting Tibaert hebben ondernomen. Met welk gezag kunnen ze nog claimen oordelen over anderen te vellen, actie te ondernemen tegen personen die op de een of andere wijze de fascistische zaak dienen? Geen enkel. Er hoeft maar naar het leerstuk Tibaert verwezen te worden, waaruit blijkt dat ze inmiddels alle krediet hebben verspeeld.

Om deze zaken draait het op de aanstaande rechtszitting. Opvallend overigens dat ik Ina er niet over hoor. Goed, ze was volledig op de hoogte, toch ging ze een jaar later overstag om Huib en zijn Krapuul vriendjes te plezieren, André de Raaij voorop.

Zoek het lekker uit kutje. Nog eens die tweet uit 2012. Er staat een link in die verwijst naar een volstrekt onleesbaar screenshot van Dijstelberge. Ik kan er helaas niet op vertrouwen dat ze het laat staan.

Een jaar later, Ina is tot actie overgegaan. Resultaat Google haalt de blogspots van Tibaert weg. Om de geschiedenis een beetje in herinnering te roepen een aantal berichten op dit weblog:


Dit waren enkele berichten uit november 2013 kort na het verdwijnen van die blogspots. Door de actie van Dijstelberge verdween ook bewijsmateriaal, daarvoor stel ik haar aansprakelijk.
 
Afbeelding: Punch – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.