Zoek het lekker uit kutje, de haan is een oude kip… Seniel…

Na al die jaren vraag ik me af hoe het voelt om mensen te bedriegen, te belasteren en materiële schade te berokkenen. Hoe het voelt onoprecht te handelen, iemand trachten tot slachtoffer te maken. Klaarblijkelijk geen enkele poging doen om met zichzelf in het reine te komen. Hoe kun je dan nog politiek actief zijn voor een rechtvaardige zaak? Mij is het een raadsel en toch ken ik een aantal mensen die zo door het leven wensen te gaan. 

Hoe zullen ze handelen in omstandigheden als morele en daadwerkelijke moed vereist is? Zeer vermoedelijk hetzelfde. Verraad en lafheid komen uit dezelfde koker als hetgeen zij richting Tibaert hebben ondernomen. Met welk gezag kunnen ze nog claimen oordelen over anderen te vellen, actie te ondernemen tegen personen die op de een of andere wijze de fascistische zaak dienen? Geen enkel. Er hoeft maar naar het leerstuk Tibaert verwezen te worden, waarmee blijkt dat ze inmiddels alle krediet hebben verspeeld.

De nachtmerrie van een kind – Punch (1865)
bron


Om deze zaken draait het op de aanstaande rechtszitting. Opvallend overigens dat ik Ina er niet over hoor. Goed, ze was volledig op de hoogte, toch ging ze een jaar later overstag om Huib en zijn Krapuul vriendjes te plezieren, André de Raaij voorop.

Zoek het lekker uit kutje. Nog eens die tweet uit 2012:

link: ow.ly


Er staat een link onder die verwijst naar een opgeslagen document van Dijstelberge. Via screenshots kan ik het laten zien. Ik kan er helaas niet op vertrouwen dat ze het laat staan.

Een jaar later, Ina is tot actie overgegaan. Resultaat Google haalt de blogspots van Tibaert weg. Om de geschiedenis een beetje in herinnering te roepen een aantal berichten op dit weblog:

Verspreiden van smaad, laster en leugens… En hacken…
Mening uiten en censuur
Joris Demmink met een Krapuul linkje…
Met stip de grootste hypocriet…
Aandacht
Weghalen
Geef me even een seintje
Een fascistenbende aan het werk?
Ina en de klok en de klepel
Laster, het discours van dwazen en kwaadwilligen
Een anarchiste dreigt met legale middelen

Dit zijn enkele berichten uit november 2013 kort na het verdwijnen van die blogspots. Door de actie van Dijstelberge verdween ook bewijsmateriaal, daarvoor stel ik haar aansprakelijk.


update maart 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.