Het zijn er te veel om op te noemen, jij weet dat ook maar je bent gewoon een lul.

Met sujetten als Braaksel en Jeky konden Huib Riethof en Eveline van Donkelaar uitstekend mee overweg. “Je kent hem toch?” of iets dergelijks zei Eveline tegen een van hen m.b.t. Tibaert. Fascistengebroed spreekt dezelfde taal, dat is overduidelijk. Ontmenselijken, belasteren en leugens verspreiden, geen tegenspraak dulden. En het valt op vruchtbare bodem, zie de lieden van de site Krapuul. 

Al deze mensen dragen er in hun verwatenheid dat zij de waarheid in pacht hebben toe bij dat we steeds meer door de leugen geregeerd worden. Ga er later maar, over pakweg 10 of 20 jaar als historicus (eentje niet van het kaliber Riethof, maar iemand die zijn vak beheerst en geen loopje neemt met de feiten) aanstaan om heel dat kluwen op internet te ontrafelen. Nog afgezien van de vele lacunes die zullen optreden dankzij de digitalisering. Heel simpeltjes in het klein deed het zich al voor dankzij een van die onverlaten die m’n weblogs met genoegen deed verdwijnen. 

Schermafdruk 2016-08-21 17.41.13
Ray Metzker – “Pictus Interruptis: Philadelphia, Spring Tingle.” (1983)

 

Wat zie ik? Braaksel, kots zou Ina zeggen. Veel last heb ik niet meer van dat zooitje onbeschofte vlegels, de keurtroepen van Wilders. Af en toe steekt het weer de kop op en ga verder kijken.

Via Kes kom ik bij het Maastrichtse braaksel en Jeky uit. Twee figuren die geen kwaad kunnen bij types als Riethof, Wouters en Van Donkelaar. Types die weten wanneer je de diensten moet gebruiken van gore fascisten en zichzelf daarmee te kijk zetten. Dat hebben ze nog steeds niet begrepen. Nog steeds denken ze met hun smaad, laster en bedrog met de staart tussen de benen weg te komen, zeker met de hulp van het Krapuul kringetje. Dat gaat niet lukken, Herman Falkenstein zij dank. 

Hier een van vele voorbeelden van Herman en Sjaakie: Een onverbrekelijke band van vertrouwen…

Met braaksel wil ik niets van doen te hebben, braaksel dat graag verkeert met diezelfde Falkenstein en figuren als Dirk Hartman. Braaksel dat probeert mijn privé leven binnen te dringen, werkelijk zum kotzen die man.

Vandaag maak ik een uitzondering en leg z’n rotzooi vast. Kes en Bart worden samen genoemd en ik val van de ene in de andere verbazing. De man is al van de vroege ochtend in de weer, methode Sjaakie, Jeky en al die vrouwtjes die niets beters te doen hebben dan het prediken van het evangelie van Wilders. Ik zou zo zeggen, genoeg is genoeg, maar zij gaan door, herhaling op herhaling. Niemand deugt, behalve zijzelf en de profeet. 

Een drietal screenshots:Schermafdruk 2018-01-04 20.35.42

Schermafdruk 2018-01-04 20.35.58

Schermafdruk 2018-01-04 20.36.15

 

Op de afbeelding klikken voor de context.


We zullen doorgaan… Deze mongool moet kapot. Daar gaan we maar verder niet op in en eerlijk gezegd ik wil ook verder geen worden vuil maken aan een dergelijk sujet. 

Meer informatie (een selectie):

Jeky: @LinkseN8merrie – weekend 14/15 maart 2015
Braaksel – zondag 15 maart 2015
Het niveau van braaksel uit Maastricht
De praatjes van Eveline van Donkelaar
Ter informatie van Twitter
Een grootse analyse zonder premissen

Om dit bericht nog wat op te fleuren enkele plaatjes van het PVV gepeupel

De eerste laat ik alvast hier zien, het is een RT van Joost Niemöller, Wilders als pedofiel oftewel “De kinderliefde van Wilders“:


 


Verder nog veel moois uit de TL van Jeky…


update 8 maart 2017tibaert blogspot

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.