Het zijn er te veel om op te noemen, jij weet dat ook maar je bent gewoon een lul.

Ray Metzker: “Pictus Interruptis: Philadelphia, Spring Tingle.” (1983)
Wat zie ik? Braaksel, kots zou Ina zeggen. Met braaksel wil ik niets van doen hebben, braaksel dat graag verkeert met figuren als Falkenstein en Dirk Hartman. Braaksel dat probeert mijn privé leven binnen te dringen, werkelijk zum kotzen die man. Vandaag maak ik een uitzondering en leg z’n rotzooi vast. Kes en Bart worden samen genoemd en ik val van de ene in de andere verbazing. De man is al van de vroege ochtend in de weer, methode Sjaakie, Jeky en al die vrouwtjes die niets beters te doen hebben dan het prediken van het evangelie van Wilders. Ik zou zo zeggen, genoeg is genoeg, maar zij gaan door, herhaling op herhaling. Niemand deugt, behalve zijzelf en de profeet.

Via Kes kwam ik bij het Maastrichtse braaksel en Jeky uit. Twee figuren die geen kwaad kunnen bij types als Riethof, Wouters en Van Donkelaar. Types die denken te weten wanneer je de diensten kunt gebruiken van gore fascisten en zichzelf daardoor te kijk zetten. “Je kent hem toch?” of iets dergelijks zei Eveline tegen een van hen m.b.t. Tibaert. Fascistengebroed spreekt dezelfde taal, dat is overduidelijk. Ontmenselijken, belasteren en leugens verspreiden, geen tegenspraak dulden. En het valt op vruchtbare bodem, zie de lieden van de site Krapuul. Nog steeds denken ze met hun smaad, laster en bedrog met de staart tussen de benen weg te komen. Dat gaat niet lukken, Herman Falkenstein zij dank.

Al deze mensen dragen er in hun verwatenheid dat zij de waarheid in pacht hebben toe bij dat we steeds meer door de leugen geregeerd worden. Ga er later maar, over pakweg 10 of 20 jaar als historicus (uiteraard niet eentje van het kaliber Riethof) aanstaan om heel dat kluwen op internet te ontrafelen. Nog afgezien van de vele lacunes die zullen optreden dankzij de digitalisering. Heel simpeltjes in het klein deed het zich al voor dankzij een van die onverlaten die m’n weblogs met genoegen deed verdwijnen.

Een drietal screenshots ter illustratie:Schermafdruk 2018-01-04 20.35.42

Schermafdruk 2018-01-04 20.35.58

Schermafdruk 2018-01-04 20.36.15

 

Op de afbeelding klikken voor de context.


“We zullen doorgaan… Deze mongool moet kapot.” Daar gaan we maar verder niet op in en eerlijk gezegd ik wil ook verder geen worden vuil maken aan een dergelijk sujet. 

Meer informatie (een selectie):Om dit bericht nog wat op te fleuren enkele plaatjes van PVV gepeupel. De eerste laat ik alvast hier zien, het is een RT van Joost Niemöller, Wilders als pedofiel oftewel “De kinderliefde van Wilders“:


 


Verder nog veel moois uit de TL van Jeky…


Update 4 oktober 2020
 

Uitgelichte afbeelding: Ray Metzker – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.