Lekker belangrijk

· internet
Auteurs

Volg Walter. Betrouwbare informatie en nuttige analyses…

wltrrr

De Volkskrant kwam gisteren met een van de BBC overgenomen bericht dat de Zweedse kunstenaar Lars Vilks een prijs voor moed heeft gekregen in het Deense parlement. Eerder dit jaar ontsnapte Vilks nog aan een aanslag op een bijeenkomst in een cultureel centrum in Kopenhagen. De prijs werd uitgereikt door de Danish Free Press Society, de moederorganisatie van de International Free Press Society (IFPS). Beide organisaties zijn opgericht door Kurt Hedegaard, een Deense conservatieve journalist die voor ophef zorgde door te beweren dat alle moslims kinderverkrachters zijn. In de adviesraad zitten tientallen strijders tegen de islamisering waaronder Bat Ye’Or en Frank Gaffney, de aanjagers van de complottheorie dat Europa binnen enkele jaren door moslims wordt overgenomen; iets dat ze al jaren roepen. Er zitten in de organisatie naast Europese vertegenwoordigers van extreemrechtse organisaties veel Amerikaanse Tea Party-vertegenwoordigers en neoconservatieve activisten, zoals David Horowitz en Andrew Bostom. In 2009 organiseerde…

View original post 562 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: