Lekker belangrijk

· internet
Authors

Volg Walter. Betrouwbare informatie en nuttige analyses…

wltrrr

De Volkskrant kwam gisteren met een van de BBC overgenomen bericht dat de Zweedse kunstenaar Lars Vilks een prijs voor moed heeft gekregen in het Deense parlement. Eerder dit jaar ontsnapte Vilks nog aan een aanslag op een bijeenkomst in een cultureel centrum in Kopenhagen. De prijs werd uitgereikt door de Danish Free Press Society, de moederorganisatie van de International Free Press Society (IFPS). Beide organisaties zijn opgericht door Kurt Hedegaard, een Deense conservatieve journalist die voor ophef zorgde door te beweren dat alle moslims kinderverkrachters zijn. In de adviesraad zitten tientallen strijders tegen de islamisering waaronder Bat Ye’Or en Frank Gaffney, de aanjagers van de complottheorie dat Europa binnen enkele jaren door moslims wordt overgenomen; iets dat ze al jaren roepen. Er zitten in de organisatie naast Europese vertegenwoordigers van extreemrechtse organisaties veel Amerikaanse Tea Party-vertegenwoordigers en neoconservatieve activisten, zoals David Horowitz en Andrew Bostom. In 2009 organiseerde…

View original post 562 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: