Alle schunnigheid netjes bij elkaar

Satan
Die islamisten hoeven maar lui achterover te leunen. Een aanslag, een ramp, het dondert niet wat, maar het staat meteen vast dat Al Qaida of IS of hun geestverwanten achter het noodlot zitten, dat ons, onschuldige Westerlingen, met een volkomen blank zieltje en een rein geweten over ons heen krijgen.

Perverse fantasietjes doen meteen de rondte. 


 

 


Niet zo moeilijk in een land dat vol staat met kerncentrales. Tussen haakjes, dan begrijpt u ook dat de Fransen wel moeten interveniëren in Afrika… Uranium. Zullen we eens wat voorstellen lanceren voor die conspiratie liefhebbers? Je schudt ze zo uit je mouw. 

Die moslims toch, net bekeerd en dan al meteen in de fout. Aan de genen, bedoel de moslim-genen, kan het dus niet liggen. Hoera roepend wist een onverlaat te melden dat de copiloot in onmin lag met z’n vrouw, nadat hij zich tot de islam bekeerd had. 

Het bericht stond vlakbij deze RT van hem, maar is schielijk door hem weggehaald.


 


Zou die nitwit weten dat we de ouderdomsrente van Drees te danken hebben aan die koloniale Bataafse oorlog in Indië? Onze kolonie en het grootste moslimland ter wereld, waar de Bataaf moordend en verkrachtend rondging, edelgermaan als hij is. Die instelling had hij niet hoeven te leren van de nazi’s, die had hij al, een dankzij de Hollandse Taliban, de Geuzen, overgeërfde eigenschap. Wilders is trots op die Geuzen. Een verraad dus aan zijn eigen voorouders. Ach ja, verraders mag je nooit vertrouwen, zeker als ze machtsambities hebben.

De ramp. Nu is plots sprake van een hoax. Geen nood, het artikel waarnaar @fietszondernaam verwees had ik al opgeslagen. Dat Fubar blijkt een onuitputtelijke bron te zijn voor iedereen die terdege wil geïnformeerd worden over wat onze oorlogshitsers en haatzaaiers beweegt.

Hier hun bericht:Was de co-piloot een moslim?

De gezagvoerder van de Airbus van Germanwings werd buitengesloten door copiloot Andreas Lubitz. Dat heeft het Franse Openbaar Ministerie donderdag bekendgemaakt. Op de cockpit voice recorder is te horen dat de vlieger tot het laatst toe ademhaalde en dus niet voorafgaand aan de crash overleed. De copiloot zette handmatig en moedwillig de daling in nadat de gezagvoerder de cockpit had verlaten. Hij liet hem ook niet meer binnen, en reageerde niet op oproepen van de luchtverkeersleiding.
The Post Online >>

Dat stelletje VVD-moslims, of islamitische-VVD-ers, van de dagelijkse standaard hebben er ook iets over te melden:

 


Op de site Fubar staat alle schunnigheid van verwante sites netjes bij elkaar, alles in een oogopslag te zien. Uiteraard ontbreekt het Pomonieuws van Alexandra Strieker niet.

 Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.