Ben een beetje moe

Joachim Wilbers: Apostelhoeve Maastricht
Drie weken gepruts met computers is ook niet alles. Het is echter niets vergeleken bij wat, ik noem het beestje maar bij z’n naam, het linkse gajes heeft aangericht. Veel tijd heb ik besteed aan het opbouwen van wat me nuttig leek, laten zien hoe het sluipend gif van het dagelijkse fascisme zijn werk doet. Met behulp van een aantal accounts op Twitter om de zaken uiteen te houden en twee weblogs. Inmiddels ben ik ruim een jaar na het verdwijnen van m’n blogspots en maanden na het verdwijnen van  al mijn twitter accounts nog steeds bezig de schade te herstellen.

Het heeft ook grote voordelen, weet ik inmiddels. Het gajes gaat verder op de ingeslagen weg, bot en stompzinnig. Dat kan ik laten zien, maar ook het grasduinen in oud spul blijft verrassend. Het is het oude liedje, de geschiedenis haalt die lui in, daar helpt geen lief moedertje aan. Kijk maar eens… Helaas blijven voor de buitenstaander mijn tweets verborgen, maar het zoeken op accounts als @Grimbaert en @Outre_Meuse levert verrassende resultaten op.

Die Tibaert lijntjes zijn ook nuttig gebleken, met mooie inkijkjes in de denkwereld van bekrompen geesten. Een voorbeeld dat ik nu tegenkwam en stom toevallig een mooie combinatie vormt met het feit dat Ina gisteren jarig was. Het slot van het achtste lijntje vorig jaar, een Krapuul triootje:Ah, de kip @Tibaert. Te laf om persoonlijk te reageren. Die is ook niet geretweet. Niet dat @Tibaert in zijn eerste leugen gestikt is, natuurlijk. Liegt hij wel eens niet vraag ik mij geregeld af. Ik heb @Tibaert ontblockt. Ik stuur nooit tweets naar mensen die ik geblocked heb. De Maastrichtse kip @Tibaert is gewoon te schijterig om me te noemen. 

Vandaag op het menu: Maastrichter kippeborstjes.

Er zullen voorwaarden zijn voor zijn ontschorsing maar daar zal hij zich op den duur niet aan houden. Geen @-s dusDe dappere Fries “ontblokt” me om me dergelijke berichtjes te sturen. Dat niveau dus. Vreselijk, wat moet je met dergelijke mensen? Enfin, 3 minuten werk en het ligt vast. De enige remedie tegen bedriegers en smeerlappen. Grappig, die figuren van Krapuul. Zeer vertrouwenwekkend wat ze te zeggen hebben. Dat is het voordeel als je het zelf kunt verifiëren.

Liegt hij wel eens niet…? Eentje liegt beslist niet, Sjaakie. Ina wist dan ook niet hoe snel ze met haar in het reine moest komen. Huib zei het al, ze liegt nooit. Goudeerlijk is Sjaakie. Net als Eveline, voeg ik er maar even aan toe. Een goede vrouw, aldus Huib van het bewijs. Het bewijs dat Tibaert dingen uitvrat die niet door de beugel konden. Huib heeft ook een biografie geschreven over Tibaert, de hoerenzoon, in navolging van de hoogst betrouwbare, in uniform gestoken Hartman. Eveline kon uit eigen ervaring zijn karakteristieken slechts bevestigen. Tibaert, zoon van een jodin, van een joodse moffenhoer, dat kan niet anders. Gek was ze. En zuipen dat die Tibaert doet, kan niet van kleine kinderen afblijven, heeft kinderporno op zijn pc staan. Z’n vrouw weet dat allemaal niet en moet van Tibaert sowieso haar mond houden. Onlangs ontdekte André nog dat Tibaert vroeger pispakken frequenteerde. Zo iemand is uitermate geschikt om voor de dienst te werken, makkelijk chantabel en zo.
 
Steeds maar schelden doet die Tibaert, vooral liegen, pathologisch liegen. Of dat komt door een oorlogstrauma? Helaas weigert de burgemeester van Maastricht een bevel te geven tot dwangopname. O wacht, die man is homofiel en jood, ontdekte Sjaakie, die kan niet deugen, net als Ed van Thijn, die had ook wat met pedofielen. Huib Riethof heeft aangekondigd dat hij een boekje gaat opendoen over dat personage dat zich verschuilt achter een haan. Onaangename zaken zullen dan aan het daglicht gebracht worden, beloofde hij.

 
Gelukkig is daar Krapuul. Die organiseren wel even dat Tibaert van internet verdwijnt. Denken ze. Dat vervelend onderkruipsel, die gnome moet maar eens eindelijk om zeep gebracht worden. Het linkse tuig doet zijn best, maar het blijkt niet genoeg. Marion Carcas ging voorop in de strijd. Massaal werd Tibaert geblokt, het voorwerk van Eveline werkte perfect en toch duikt ie weer steeds op. Hoe kan dat nou? Wij, van Krapuul zijn immers de enige garant tegen het fascisme, wij snijden Wilders de pas af. Het eerste wat volksvertegenwoordigers, Wilders voorop, dagelijks doen is met angst en beven die site raadplegen. Denken ze bij Krapuul. Ze menen het echt, dat stelletje onnozele halzen. Maar hun Sjaakie, hun allerliefste Sjaakie hebben ze uit de brand geholpen, dat is een compliment waard. Wilders scoort dankzij Krapuul, wat wil ie nog meer?
 
Nog proficiat Ina… Je hebt veel uit te leggen. Denk daar maar eens over na tijdens je vakantie. 

Ook even bij de e-mail gekeken en wat zie ik? Tja Ina…
Ina dus. Ina die het heeft over domheid bij PVV’ers. Toch fijn te horen dat er mensen zijn met werkelijk inzicht en o zo betrouwbaar. Het geeft hoop voor de toekomst. Hoop voor het feminisme vooral. Een tip nog voor je Ina. Maak eens kennis met Wilbert Boeijen, een formidabele man in dat forum, een SP’er nog wel, iemand met grootse plannen voor Joop.nl en Amsterdammer. Iemand, en dat is het allerbelangrijkste, die helemaal past bij de geest van Krapuul. Nodig hem uit, hij zal de zware taak van Jeroen enorm weten te verlichten. Wil je nog meer informatie Ina? Dan kun je beslist bij Steven de Jong terecht, een groot journalist met een diep inzicht, ook politiek gezien.

Voor wie de geschiedenis niet kent van de NRC, zo begon het: “Een discussie over een discussie”. Meer materiaal m.b.t. bovenstaand bericht staat op m’n dagboekje.
 
Uitgelichte foto: Joachim Wilbers

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.