Bataafse sufferdjes

BC Telephone Switchboard Operator, Victoria (1942)

Gisterenmiddag kwam de melding:

“Hij is een moslim, hij is een bekeerde moslim”… 


Na middernacht gaat, dankzij een betrouwbare Amerikaanse bron, de steun en toeverlaat van Wilders, de Bataafse intelligentsia aan de slag:


 


Let op het tijdstip… De commentaren hierop zijn het leukst. Zou het, zou het niet… Pientere gasten van Twitter in de weer. Let eens op hoe ze elkaar informeren, zo’n figuur als die Bellemakers bijvoorbeeld.  Dennis de Witte is in de leer geweest bij Krapuul, dat merk je zo. Niemand waagt de voor de hand liggende conclusie te trekken dat Thierry Baudet geschift is. Bij deze dan.


Ook een vergissing dat die onzin snel “gedebunked” wordt. Is zelfs beter van niet. Vandaar ook dit draadje, waarvan hieronder een samenvatting. Hiernaast San, een Bataafse Blonde.

Eerst rechtstreeks gericht aan Baudet:


“Is het nu zeker of roep je nu maar wat?’ – “Gast, het ‘bewijs’ is een fanpage met 1 (!!) like ” – “Nou niet echt de meest objectieve bron, Pamela Geller. Las elders dat het een hoax was.” – “O en dit fundamentalistische naambordje ” – “Uuhm, voor je geloofwaardigheid zou ik maar heel voorzichtig zijn met zulke dingen beweren.”Het spreekt dat Baudet niet reageert. Vervolgens een onderonsje:


“Dat is toch die Wilders mevrouw?” – “Pamela Geller, bondgenote van Greet in de kruistocht tegen de islam” – “Dat mens is gestoord” – “Geller baseert zich op fake fb pagina, staat ook nog bij dat t fanpagina is. Dit was zijn echte fb ” – “Of je kunt gewoon het artikel lezen waar niets in staat dat de kop rechtvaardigt.” – “Zie veel mensen dezelfde fout maken en afgaan op fake info. Beetje the fog of -war- hoaxers. Enfin, shit happens” – “Dit is de echte fb http://t.co/v36SkyUbkT” – “Zoals ik vanmiddag al zei,n Kalkbrenner fan. https://t.co/qIXPmGE2b3” – “Gelukkig wordt die onzin vrij snel gedebunked.”


Instemmend Baudet volgend:


“Gekkie hijacket zonder grondslag deze rampzalige wandaad voor het jihadisme. Niet meer en niet minder. “.


Of zo als je er ook niets van snapt of andere bedoelingen hebt:


“Sociale media zijn de plek om de plausibiliteit van veronderstellingen te bespreken. “.


Samenvattend:


“SUKKEL JE BENT ECHT DE LOSER VAN DE WEEK DOOR DEZE TWEET” – “Mooi ook hoe het ‘bewijs’ een overduidelijke trolpagina op Facebook is.”


Een geestverwant van Baudet wist ook dit te melden:

“De hetze jegens bankiers komt voort uit misplaatste jaloezie en een marxistisch beïnvloede denkwijze. Nederlands bankwezen is al versoberd.”Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.