Van Gloria tot Ina

Os Fulni-ô
Eenmaal de weg ingeslagen die tot de fascistische hel voert is het voor veel mensen onmogelijk tot inkeer te komen. Daarvoor staan Gloria en Ina model. Beiden wisten van meet af en aan dat ze de zaak bedrogen. Het begin lijkt onschuldig, vermakelijk zelfs, een grote grap. Het heet dat ik vieze spelletjes speel, meerdere identiteiten erop nahou, beschuldigingen die zo onwaarschijnlijk zijn dat daar geen zinnig denkend persoon intrapt.

Eerst even het geheugen van Ina Dijstelberge opfrissen.


7 nov. 2013

Goedemorgen. Ik zie dat netjes zijn huiswerk heeft gemaakt. Als je nog meer wil analyseren:Vervolgens ondernam ze actie, ze had grote haast. Weg mijn weblogs. Vrolijk was ze. Zielig en intriest als je zo te werk wenst te gaan. Na ruim drie jaar reken ik je, Dijstelberge, tot de fascistenbende, wat je ook verder weet te melden. Aan ver van mijn bed shows heb ik, hebben we, geen enkele behoefte. Je ware aard komt te voorschijn als daadwerkelijk actie is gevraagd. Meeliften op hypes van welke aard ook is buitengewoon goedkoop en zegt in wezen niets.

Friedrich Eckhardt, Peter Anshof, Jacqueline Wouters gingen haar voor met hoogstwaarschijnlijk velen in hun kielzog. Die weblogs moesten en zouden weg. 

Enkele malen ontving ik van Google de mededeling dat er een artikel na verzoek verwijderd was op een van mijn weblogs bij Blogger, met als reden (vermeende) auteursrechtenschending. Het betrof blogberichten van de twee eerst genoemden. De inhoud, nu van commentaar voorzien, staat nog steeds bij mij op internet.

Als een donderslag bij heldere hemel werd ik in november 2013 geconfronteerd met een e-mail van Google met de melding dat mijn blogspots waren opgeschort vanwege diverse klachten over schending auteursrecht. De directe aanleiding viel voor mij makkelijk te achterhalen. De persoon in kwestie ook: Ina Dijstelberge.

Waarom dit steeds herhalen? Enkele weken geleden kwam ik tot de ontdekking dat een speciaal aan Tibaert gewijd blog weer voor mij toegankelijk was. Wat er te lezen viel heb ik even gelaten voor wat het was ook vanwege technische problemen. Het moederblog blijkt echter voor mij nog steeds verboden terrein, maar ik ben wel bekend met de inhoud en kom er zeker nog op terug.

Het Tibaert blog van Ina Dijstelberge begint op dezelfde toon als indertijd de reacties op mijn vragen. De eerste ging over de zaak Herman Falkenstein, de tweede over feminisme. 


Algemeen verzoek aan Alphonse Scaf uit Maastricht:
Wil je mijn naam (Ina Dijstelberge) en toespelingen op mijn persoon van al je blogs verwijderen en alle blogs die specifiek over mij gaan in zijn geheel verwijderen.
Blogs waar Alphonse Scaf alles op registreert, zijn smaad en lasterstukken op schrijft en mee stalkt zijn: tibaert.blogspot.com(suspended wegens herhaaldelijk auteursrechtschenden), tibaert.com, filou-maastricht.blogspot.nl (filou extra filou-maastricht blogspotdump.), tibaert.blog.lemonde.fr, twittertl.wordpress.com (Internetarchief plus), steiweeg.wordpress.com (internetarchief), medium.com/@tibaert,tibaert.tumblr.com
Alle blogs waar geen extra vermelding bij staat zijn verschenen op het verwijderde blogspot blog en later op tibaert.comHelaas voor haar kan ik haar verzoek niet inwilligen. Mijn weblogs weerspiegelen wat ik als Tibaert meemaak op internet. Het materiaal dient om derden te tonen hetgeen zoal mogelijk is in de virtuele ruimte, het dient mijzelf als geheugensteun en eventueel als bewijslast bij nader justitieel onderzoek. Last but not least als leermoment en mogelijk onderzoeksmateriaal over hoe fascisme in zijn werk gaat. Als kanttekening wil ik hierbij nog vermelden dat door toedoen van eiser veel materiaal verdwenen is dat tot mijn geestelijk eigendom behoorde, m.a.w. pas als de door haar toedoen verdwenen blogspots weer terug zijn, is er een basis om verder te praten. Op de door haar gebezigde kwalificaties ga ik niet in. De normale rechtswegen staan voor haar open.

Als verantwoording geeft ze aan:


Over dit Blog

Ik (Ina Dijstelberge) heb dit blog van december 2013 tot februari 2014 bijgehouden en simultaan een twitteraccount onder de nickname Bastetblogt gehad. Gewoon om even inzichtelijk te maken hoe het stalken en lasteren van Alphonse Scaf uit Maastricht (nickname Tibaert ) werkt. Daarna ben ik weer gestopt. Alphons Scaf blijft echter gewoon doorgaan. Hij startte met dit gedrag in november 2012 toen ik hem duidelijk maakte dat ik niets met hem van doen wil hebben.

De pagina Alle smaad en lasterblogs van Tibaert waar ik in genoemd wordwerk ik eens in de zoveel tijd wel bij.Het is haar verantwoording. De zin “Hij startte met dit gedrag in november 2012 toen ik hem duidelijk maakte dat ik niets met hem van doen wil hebben.” is feitelijk onjuist. In november 2012 kreeg ik van haar te horen dat “ik er niets van begreep”. Ze had vernomen dat ik, op verzoek van derden en de politie in Oss, ook een aanklacht tegen HF had ingediend. Op mijn vraag, wat dan, heb ik nooit iets vernomen. Dijstelberge kwam voor mij niet meer verder in het verhaal voor. En dat weet ze, mag ik aannemen.

De volgende raad zullen we maar opvolgen, daarbij alle geschreeuw, gebluf, leugens en infame karakteristieken over mijn persoon, mede ontleend aan geschriften van mensen die het metier van hetze voeren uitstekend verstaan, even laten voor wat het is. Strafbaar is het zeer zeker…


Scroll voor de laatste update helemaal naar beneden.
Update 30 januari 2015

U dacht dat de man tot zinnen was gekomen. Mis. Ik dacht laat ik weer eens kijken en wat zag ik… Alphonse Scaf heeft een groter probleem als ik dacht. Afijn. het derde jaar van stalken, laster, smaad en liegen. Het idee dat iemand hiermee zijn leven vergalt. Triest.

Wat vond ik. Een hoop gebral en complotachtig gelul. Wat een onzin kan die man verzinnen. Een soort kleuter Mischa de Kat. En, je gelooft het niet, opnieuw auteursrechtschending. Inmiddels wil Alphonse Scaf doen voorkomen dat ik hem ter recensie een tekst heb toegezonden. Echt dan ben je toch echt van lotje getikt als je denkt dat mensen dat geloven. Voor degene die twijfelen. Ik heb nooit een tekst opgestuurd naar Alphonse Scaf.

Leugens en bedrog…

De teller staat op 223

(wordt hoogstwaarschijnlijk vervolgd)Leugens en bedrog, dit dus:


7 nov. 2013

Goedemorgen. Ik zie dat netjes zijn huiswerk heeft gemaakt. Als je nog meer wil analyseren:


zie: @inadijstelberge – Tibaert
en: Tibaert – november 2013Vooraf. Ik kan Ina geruststellen, ik ben volledig bij zinnen. Kan ook niet anders, want dan was dit proces niet vol te houden. Het kost wel tijd, maar die heb ik er best voor over om te kunnen aantonen dat schijn vaak bedriegt. Politiek, sociaal en wat er nog zoal tussen mensen plaats vindt. 

In het verleden heb ik haar Tibaert blog al eens aan een nadere beschouwing onderworpen. Het blog rammelt van voor tot achter. Mijn eerste  indruk was, hier wordt naar een vooropgezet doel toegewerkt, en die indruk wordt steeds meer bewaarheid. Daarvoor hoef je maar chronologisch de gebeurtenissen en de daarbij horende onderlinge contacten samen te voegen. Echt werk voor een advocaat. Het materiaal is er.

Het lijkt me zinniger wat stukjes van haar hand op hun merites te beoordelen. Zoiets is altijd leerzaam, al is het inhoudelijk nog de grootste onzin, zoals die feministische stukjes van Ina. 

Ja, ze had me dat stukje ter recensie aangeboden ondanks haar complete afgang met het eerste. Om de hokuspokus, die ik toen te zien kreeg, van commentaar te voorzien had ik niet meteen trek, maar ik legde het stukje wel vast in een apart blog. Dat is me duur te staan gekomen. De geschiedenis valt vanaf november 2013 op dit weblog terug te lezen.

Vanwaar de titel boven dit bericht? Indertijd vormde een vergelijkbare wandaad als deze van Dijstelberge, met censuur tot gevolg, de aanleiding om met een weblog te beginnen. Gloria, vaandeldraagster van de SP in de veenkoloniën verzon een veelkoppige draak en dat verzinsel leidt een hardnekkig leven in welke variant ook. Ook bij Dijstelberge. Laster en smaad gebruikt deze vrouw ook met graagte en voegt onmiddellijk het hare eraan toe. En leugens. Ze had me dat stukje niet aangeboden, bezwoer ze iedereen die het maar horen wilde.

Van Gloria tot Ina… Mij hoeven mensen niet te geloven, ik draag slechts feiten aan. Mijn weblogs dienen voor een totaal demasqué van mensen die wie dan ook wensen te bestempelen, zoals in mijn geval, tot nazi, pedofiel, rat, onkruid. Hem of haar de meest vreselijke ziektes en ongelukken toewensend en liefst een snelle dood. Och ja, m’n moeder was een joodse moffenhoer. 

Over stalken gesproken, nog een verzoekje aan Dijstelberge. Vraag Riethof eens naar dat vermaledijde bewijs. Je begrijpt best wat ik bedoel, je hebt zelfs toen je mening gegeven over dat voorval.

Verdere documentatie:screenshots – oktober 2012
Sjaakie… – 2 november 2012
screenshots – november 2012
screenshots – november 2012 (vervolg)
 Tibaert aan Ina Dijstelberge 28 september – 3 december 2012 *
screenshots – december 2012

* slot van dit overzicht:

Tibaert_extra Dec 09, 2012, 10:06pm
Ina toch. Die idioot heeft gewoon gekeken wie op mij reageerde… Heeft ook niks met mijn blog te maken… RT @InaDijstelberge:…

Tibaert_extra Dec 09, 2012, 10:07pm
@InaDijstelberge @camelzzz En je weet hopelijk wie ik met idioot bedoel. Niet Herman. En zie welk spelletje die @huibree speels… Vies…

Tibaert_extra Dec 09, 2012, 10:10pm
@InaDijstelberge @camelzzz Zie @huibree: 17 november: ow.ly/fWZUO ow.ly/fWZXLow.ly/ fWZZm En veel meer…

Tibaert_extra Dec 09, 2012, 10:44pm
@InaDijstelberge Vertel het me eens Ina. Stuur me desnoods een mailtje. Dan kunnen we de zaak kortsluiten. Ben werkelijk benieuwd…De vieze spelletjes van Huib Riethof vond Ina kennelijk best. Een jaartje later dacht ze hem helemaal uit de brand te hebben geholpen. Maar nee, de geschiedenis zal hen inhalen. Fascistische streken laat ik niet passeren, met of zonder hulp van justitie.

Deze man mag gewoon deelnemen aan het maatschappelijk verkeer, geldt dus niet als geestelijk gestoord. toch weet hij dit te melden: 
Om de woorden van André de Raaij te gebruiken: “Is het hier een openbare inrichting?” Om iemand te bellen zul je op z’n minst over zijn telefoonnummer moeten beschikken. Zo niet, hoe kun je dan per telefoon toegeven dat je gebeld hebt? Moet je dat gaan weerleggen? Nee, iemand die leugens (hoor je Ina) verspreidt waardoor mensen in verlegenheid worden gebracht, waardoor zelfs een hetze ontketend wordt, zal zich moeten verantwoorden. Tot op heden weigert Riethof dat. Voor mij veel meer dan slechts een teken van lafheid. Het meest schandalige aan dit alles is wel dat hij actief die hetze heeft ondersteund. Het PVV gajes was deze klerk uiteraard bijzonder dankbaar. 

Update 1 juni 2016 en 9 maart 2017

Processen via sociale media onttrekken zich inhoudelijk grotendeels aan de niet-betrokkene. Om dit te ondervangen heb ik een INDEX samengesteld waarin hoegenaamd alles betrekking hebbende op Tibaert kan worden teruggevonden.


Uitgelichte foto: bron

Een gedachte over “Van Gloria tot Ina

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.