Een grootse feestdag

Titanic
Vandaag lieten we weer blijken hoe diep de joods-christelijke waarden in ons verankerd zijn. Volgens de overlevering waren het de joden die een sekteleider, genaamd koning der joden, die als verlosser werd gezien, aan het kruis nagelden. Een fait divers met grote gevolgen dankzij een latere Romeinse keizer. 

De daders werden in het verdere verloop van de geschiedenis tot slachtoffer, de volgelingen van het slachtoffer werden tot daders. Beiden zijn aan elkaar geklonken door het “zijn bloed kome over ons en onze kinderen”. 

De in het uitzicht gestelde terugkeer uit de diaspora naar het beloofde land zal voor de joden de verlossing betekenen van hun historische schuld en voor de christenen de ultieme heerschappij over de wereld brengen. Een orde door God gewild.
Laten we in de toekomst deze Goede Vrijdag vieren tegen deze achtergrond, dan pas wordt geloofwaardig dat voor andere culturen en religies geen plaats is op deze wereld. Deze zijn het werk van de antichrist, van de duivel, in welke gedaante hij dan ook mag verschijnen. 

Laten we ons scharen achter onze profeet Wilders, hij is een stap verder in de geschiedenis en heeft lering getrokken uit het indrukwekkende voorbeeld dat zijn christelijke leermeester Adolf Hitler gaf. These, antithese en synthese. Dankzij Adolf doorziet Wilders dit mechanisme tot ons aller voordeel en heil.

Ze zullen zegevieren die joods-christelijke waarden. Vergeet nooit, lukt het niet rechtsom dan gaat het maar linksom. Ook dat begrijpt de profeet Wilders, dankzij zijn illustere voorbeeld Hitler. De karavaan trekt onder zijn leiding en geest verder.

Voor wie het nog niet begrepen heeft, joden horen in Israël thuis, nergens anders. Het Beloofde Land… Profetieën zijn er immers om bewaarheid te worden. Wilt u inspiratie opdoen bij wakkere geesten die de profeet Wilders al volgen kijk dan eens bij deze verzameling. U gelooft uw ogen niet.

Fijne paasdagen gewenst! Nog een paar uurtjes en de klokken zijn weer terug uit Rome…HET IS AL NACHT EN DAN ZIE IK DIT: 


De nieuwe Hitler? Wilders? Een reïncarnatie? Wie gelooft daarin? Joost? Nee hoor Joost, Wilders en zijn adviseurs hebben lessen getrokken uit dat fascisme tijdens het interbellum. Dat velen van zijn critici dat niet hebben gedaan uit pure onmacht kunnen zij niet helpen. Ze dachten steeds dat fascisme in ons land nooit bestaan had of ooit mogelijk zou zijn. Maar welke argumenten voer je nu werkelijk aan om iets duidelijk te maken over deze actuele vorm van fascisme of onder welke naam deze beweging later in de geschiedenisboeken zal verdwijnen? 

Zum kotzen zegt Joost. Islam is fascisme zegt Wilders. Dat is zum kotzen Joost en dat weet je best. Je maakt van islam snel islamisme, maar ook daarmee kom je niet weg. Weet je Joost, het fascisme, of hoe het genoemd zal worden, komt in zijn moderne variant regelrecht uit die o zo vrije USA. Met 9/11 werd de kans gegrepen en benut. Wie niet over kapitalisme wenst te spreken moet over fascisme zwijgen. Zo is het maar net. Voeg daarbij de rol van de staat, ja wat is een staat feitelijk, en we komen een beetje verder op het pad dat helderheid zal verschaffen. 


 Joost, je hoort nog van me, ook al heb je me geblokt, net als die z.g. fascistenjagers van links. Jullie hebben nog veel meer gemeen, veel meer dan jullie lief is.


TIBAERT BLOGSPOT


Ingevoegde afbeelding: Linda S Jaworski – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.