Zijn bloed kookt…

Teddybeer
En ik moet lachen…

Raar maar waar. Even op Twitter kijken wat mijn nieuwe volgers en de makkers van Krapuul te melden hebben. Het ene via de lijst “nieuwe volgers’ de anderen via de drieëenheid Bommelding Kluftje. Zie de screenshots. André blijkt eenzelfde bericht door te geven als een PVVer. Eentje verschenen op de site Krapuul. Dit viel er voor mij te aanschouwen achter z’n beide linkjes: niets.

M’n eerste gedachte, Jeroen heeft z’n blog weer voor mij geblokkeerd. Laat ik nou altijd gedacht hebben dat je je wijsheid het eerst bij de “vijand” moet halen. Zo doe ik dat en jawel, frappant het helpt, hier werkt die link wel:


De Geest van Krapuul is weer even doende geweest. Niets te melden, maar wel de uitsmijter over schorem dat bij Vrij Nederland stukjes mag schrijven. Schorem? Schunnig uitvaagsel? Er staat een link achter en wat valt daar weer te bewonderen? Een stuk van Peter Breedveld van een jaar geleden over Elma Drayer. Als ik Peter was zou ik maar oppassen met die geesten van Krapuul. Ze knuffelen hem nog dood als dat zo door gaat. Ach ja, als hij dat lekker vindt, moet hij het ook maar zelf weten. Oud en wijs genoeg of niet soms? 

Voor alle zekerheid wederom bij André gekeken of de linkjes nog steeds niet werkten. Vreemd, na een kwartiertje reageren ze wel. Vermoedelijk heeft Jeroen in een opwelling mijn IP adres, dat heeft ie, geblokkeerd en kreeg er weer spijt van. Een andere verklaring kan ik niet bedenken. Is hem al eens eerder overkomen. Gevaarlijke lui die zo impulsief te werk gaan en willen bepalen hoe communicatie verloopt. Zelf dragen ze gemeenlijk weinig aan wat ons verder kan helpen, integendeel. Zie die Geest, ook een oververhit figuur.Ingevoegde afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.