Moge de volgende Volkert nu opstaan

Arsenic et Vieilles Enseignes
Je ne demande pas aux baïonnettes où elles ont été forgées, aux balles où elles ont été fondues. Je demande aux baïonnettes de se changer en socs de charrue ; je demande aux balles de se changer en lettres d’imprimerie.
– Émile de Girardin, 1867
Een oproep tot moord? Heeft men niet in de smiezen dat hun geliefde, maar o zo laffe en anonieme Blonde aanzet tot moord? Het opvallends van al, zelfs het beoogde doelwit geeft haar bericht door.


Dezelfde strategie wordt nu op Geert Wilders toegepast. Moge de volgende Volkert nú opstaan. 

 


32 keer geretweetVoorzitter Tweede Kamerfractie Partij voor de Vrijheid (PVV) / Chairman Party for Freedom (PVV) 

En 17 keer toegevoegd aan favorieten…Wie durft de uitdaging van de Blonde aan is nu de vraag.

De feitelijke vraag was een ander. Is Wilders de nieuwe Hitler? Maar nee, hij bestrijdt juist een boek, een boek dat in alles lijkt op Mein Kampf, zelfs nog vele malen kwalijker is. Kijk maar hoeveel slachtoffers Hitler gemaakt heeft en welke gevallen zijn onder het zwaard van de islam. Islam is geen religie, dat wist u toch? Niet? Dan heeft u nooit de koran bestudeerd, de Blonde wel. Je hebt Goden en misleide sukkels, het is niet anders.

Niemöller weet dit inmiddels ook en heeft deze religie, die geen religie is maar een ideologie, islamisme gedoopt. Dat is wetenschap bedrijven gelijk natuurwetenschap. Hij toont aan wat hij door zijn lange zoektocht heeft geleerd en in alle bescheidenheid kan hij nu beweren dat die pseudo historici en politicologen overal mee wegkomen. Ze zeggen maar wat en durven Wilders in verband te brengen met fascisme. Dat heeft niets meer te maken met feiten en waarheidsvinding immers islam staat gelijk aan fascisme. Die stelling van Wilders hoeft niet meer bewezen te worden, ze is een dogma.

Het wordt de hoogste tijd dat onze schoolboekjes herschreven worden. Uiteraard ging Hitler hierin Wilders voor, maar zover hoeven we niet terug in de geschiedenis. In Hongarije en Israël heeft men ook zijn lesje geleerd. Buiten de ene waarheid kan er immers geen andere zijn, dat geeft de kinderen houvast voor een schone toekomst. Ongetwijfeld is Wilders hierover terdege geïnformeerd.Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.