De piemeltjes van een Blonde

Authors

Kijk eens wie in de weer is om een bericht te RTen. Ze hebben niet in de smiezen dat hun geliefde, maar o zo laffe en anonieme Blonde een oproep doet tot moord. Het mooist van al, het uitverkoren doelwit RT het ook.

Wat verder opvalt is dat vooral mannen hier figureren. Onder de stemmers op Wilders valt een meerderheid aan vrouwen te constateren. Hieruit kun je als voorlopige conclusie trekken dat vrouwen op Twitter een nuttige bijdrage leveren voor de zaak die Wilders zo nauw aan het hart ligt, het fascisme in al zijn glorie ingang te doen vinden in ons land en liefst in heel Europa.

Wilders heeft het tij mee, effectief gesteund door hebzuchtigen en neo-nazi schoften, gevolgd door een bange meute weten we onderhand.

Wilders de nieuwe Hitler? Maar nee, hij bestrijdt juist een boek, een boek dat in alles lijkt op Mein Kampf, zelfs nog veel erger is. Kijk maar hoeveel slachtoffers Hitler gemaakt heeft en die gevallen zijn onder het zwaard van de islam. Islam is geen religie, dat wist u toch? Niet? Dan heeft u nooit de koran bestudeerd, de Blonde wel. Van Joost durf ik het niet te zeggen. Die man kletst anderen na, als u het mij vraagt. Je hebt Goden en misleide sukkels, het is niet anders.

De Blonde is uitverkoren, ze heeft de goddelijke vonk ontvangen. Ze weet het. Ooit zal ze verheerlijkt worden als toonbeeld voor het feminisme, deze helderziende. Aanbeden wordt ze nu al.

 
Ga jij nou maar eens fijn met je piemeltje spelen, zei de Blonde ooit tegen me. Als je groot bent mag je terugkomen… Ze dacht met een jonge knul van doen te hebben, niet de eerste en zeker niet de laatste keer dat ze zich vergiste, de zaak op z’n kop zette. Om haar te gerieven als mogelijk kenner hier een afbeelding die lang geleden, toen mensen nog bereid waren om op een behoorlijke manier met elkaar te communiceren en als ze het niet wisten doorvroegen of gepast hun mond hielden, op een expositie over bloot in Rotterdam te zien was. 

Laat maar horen waar je voorkeur naar uitgaat, San. 

Rudy Kousbroek vond het bij een bespreking in de NRC maar een treurige bedoening. Wat wil je? Zijn voorkeur ging uit naar vrouwen, wel vrouwen met verstand van zaken, wars van raaskallen en dwepen. Zo anders, werkelijk erudiet, niet van het kaliber van figuren die zich nou links wensen te noemen en praten over “functioneel bloot”. Die zijn toch geschift?

Enkele dagen later, een geestelijk dambord.

Jarenlang de koran bestudeerd. Jarenlang… En er iets van opgestoken? Geweldig, die Bataafse Blonde, een zegen voor ongeletterden.

 

update: 27 juli 2015

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: