Propaganda gezien bij…

Manuel Álvarez Bravo: Frida Kahlo – sitting next to Pablo Picasso’s “Acrobat” serigraph
Een kleine collectie van tweets die als enig doel hebben het verspreiden van angst en haat. Desinformatie en wantrouwen opwekken zijn de bestanddelen. Eenzijdigheid is troef. Het is aldus een verzameling van deprimerende achterlijkheid, waaruit geen enkele zinnige gedachte te voorschijn kan komen. Zo te zien lijkt het wel of het einde aan elke vorm van cultuur en redelijkheid nabij is. Adepten van het Nieuwe Realisme volgens fascist Wilders zijn de verkondigers.


@helenajacobs


 @kassandra_troy


 @simonelaurey


 @fietszondernaam


 @blondemevrouw


 


Tot slot een persoonlijk linkje van deze Blonde:


Blondemevrouw1 2:56pm via Twitter for iPad
Een verstandig mens is niet te lang links jalta.nl/column/een-ver…
4 retweets
 


Te veel VPRO gekeken zegt dit meer dan stupide mens. Hoeveel uitzendminuten had die VPRO in haar jonge jaren per week? Waarmee werden die gevuld? Links, de VPRO? Echt, deze vrouw is gevaarlijk dom. Ze is helaas de enige niet, maar krijgt wel alle ruimte en middelen om haar stompzinnige propaganda te verkondigen. Het schijnt dat er voor betaald moet worden om die te mogen lezen. 

 

Uitgelichte foto: Manuel Álvarez Bravo – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.