Suikerbossie

Nick Hedges: Glasgow c.1970
A young mother wheels her baby through rubbish into their condemned block in the Gorbals area of Glasgow.
Voor gedegen achtergrondinformatie hoef je je  huis niet meer uit, een druk op de knop en internet levert alles op maat. De leveranciers van die informatie steunen elkaar waar het maar kan en bewonderen elkaar. Ze vormen tezamen goed geoliede netwerken.


 


Die bewondering geldt van links tot rechts. Blok Sjaakie niet want je krijgt het aan de stok met een aantal minnaars van haar. En dat kringetje wordt steeds groter.

Ook dit, kennis en inzicht ligt nu voor het oprapen. Gisteren heb ik daarom deze tweet als favoriet gekenmerkt:


martijnheeroma Apr 14, 9:43pm

#pvv RT @Fub_Fub: Nederlandse koopvaardij kan de barbarijse plunderaars niet meer aan. Een advies vrijechroniqueurs.nl/nederlandse-ko…

 


Achter @Fub_Fub gaat iemand schuil die de Bataafse maritieme geschiedenis tot in de puntjes kent. Mocht het politieke roer omgaan in Nederland dan zal hij beslist een leerstoel krijgen aan de Leidse RU. Dan zal zijn naam onthuld worden. Nu is hij kwetsbaar, net zoals Wilders. Als u het nog niet wist, kogels komen van links volgens de fascistische leer van de ballistiek. Dan weet u alvast hoe wetenschap bedreven gaat worden  in een mogelijke toekomst.

Voor Fubar blijft het nog even behelpen maar zijn gedegen informatie sluit mooi aan bij die van de Staats TV. Onontbeerlijk in de tijdsgewricht met beeldcultuur en satire is spot. Spot die doel treft, anders is ze zinloos. 
 


 


Gelukkig toch dat we tegen Überfremdung gewaarschuwd worden. Wilders steekt er voortdurend zijn nek voor uit, nu pas een paar dagen geleden nog in Dresden. Ook goed, dat eindelijk cijfers op tafel komen, wat die grapjassen, die asielzoekers, bijna allemaal moslims toch, ons kosten. Het blad uit het grootse uitgevershuis, wetenschappelijk, encyclopedisch, Elsevier, bericht bij monde van een journaliste wier naam we niet meer mogen vergeten: “Minstens 26.509 euro is het bedrag dat de Nederlandse staat jaarlijks uitgeeft aan een asielzoeker.” Een meer dan betrouwbaar cijfer, als het in dit blad vermeld wordt. Twee illustraties omzomen het artikel:
 


 


Jammer dat de bron van deze cijfers niet vermeld wordt. Vermoedelijk stammen ze van Fritsma (PVV) oud-medewerker van de Immigratie- en Naturalisatiedienst. Kan het betrouwbaarder? Wilders boft toch maar met dit gezaghebbende en o zo betrouwbare blad. Logisch ook dat het volk steeds meer verontrust raakt. Wat een geld en dan hebben we het nog niet over de huisvesting gehad en de aldus genoemde “zieligheidsindustrie”. De newspeak van het Bataafse fascisme kent schone begrippen. Zielig toch, mensen die klagen om een paar uitgegeven stuivers per jaar aan mensen die misschien anders crepeerden. Er zijn zelfs velen die het beloofde land niet gehaald hebben. Die waren voor de hyena’s en de haaien bestemd.

Zo, bent u weer een beetje bij met het nieuwe hoofdstuk in het draaiboek van Bosma. Toch mooi hoe deze man achter Wilders steeds het thema van de dag weet te bepalen. Nooit hoor je hem of zijn leider praten over, ik noem maar wat, het belastingparadijs Nederland, met hoofdzetel Amsterdam. Het gaat om grootschalige belastingontduiking, tientallen miljarden is een zeer lage schatting, waaraan de Nederlandse staat als heler een grijpstuiver verdient. 

Door wie wordt Wilders en zijn PVV gefinancierd? Ook dat mogen we niet weten, als zoveel zaken niet die deze beweging raken. Hoeveel asielzoekers zouden van de geldstroom richting PVV wel niet onderhouden kunnen worden, inclusief woning? Waarschijnlijk zijn we in een klap af van dat gemekker over “zieligheidsindustrie” en van die fascistische beweging als de geldkraan richting PVV dicht ging.

Maar ook hier weer, die plaat over dat PVV geld is al grijs gedraaid. Wel is het zo dat als die Wilders aan de macht komt we echte Staats TV krijgen, dan wordt het koortje van de NCRV weer van stal gehaald dat ons in de vijftiger jaren telkens weer verraste met het prachtige liedrepertoire van de Boeren ver weg en toch zo verwant aan de Bataaf. Ook een volk van vreemde smetten vrij. 

Suikerbossie ik wil jou heb…

Terug naar de goede oude tijd, Vrij en Blij, samen met de Boeren.


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.