Plaatjes van Ina…

Paul Richer: sculpture – ‘Tres In Una’ (1913
De schat van Krapuul wist te melden, Blogger heeft alle recht om eigen huisregels vast te stellen, niks gevaarlijks aan in een reactie op Google bepaalt wat u wel en niet mag schrijven op uw eigen Blogger-weblog:

Vanaf 23 maart zet Blogger blogs die naakt bevatten op privé. Een aanscherping van hun fatsoensregels. Google wil een nette uitstraling. Het is bekrompen, truttig, preuts en zeker super Amerikaans, maar desalniettemin staat Blogger volledig in zijn recht om dat te doen.

Ina heeft een scherpe blik, ze herkent de bedoelingen van Google en daar voelt ze zich opperbest bij. Een loze demonstratie in de Nevada woestijn met een paar demonstranten doet het goed op internet. Politiek is Google immers neutraal, weet ze. Ook het bordje met de tekst  “No trespassing” kan in beeld gebracht worden. Er maalt geen hond om. Ina denkt zelfs dat dit dapper is. Ook gaan klagen bij Google op grond van DMCA vindt ze een goede zaak. Het wordt hoog tijd dat het Amerikaanse recht gaat prevaleren boven het Nederlandse, het Europese. Dan pas worden we bevrijd van alle ketenen en kunnen we handel drijven zoals het moet.

Ina, een anarchistisch ecofeministe, wat dit ook verder moge beteken. Niet voor de grap, maar met het oog op een komende rechtszaak, heb ik eens de plaatjes bij elkaar gezet die ze via Twitter verzonden heeft. Er ontbreken de foto’s van haar moestuintje e.d., maar die doen er niet toe. Je moet immers de kat niet op het spek binden. Ina grijpt elk voorwendsel aan om actie te ondernemen, daar is ze niet te beroerd voor. In eigen belang wel te verstaan en ter vergroting van het ego. 

Mooi wel dat ik nu ontdek dat ze al in een zeer vroeg stadium op de hoogte was van de activiteiten van Falkenstein. Mooi is ook te zien dat ze op een gegeven moment, anderhalf jaar later of zo na dato,  een screenshot doorgeeft van Huib Riethof over bellen (Twitter InaDijstelberge Nogmaals laat mij daar buiten … b.png). De man zei tegen me, je kent mijn nummer heb ik moeten constateren. Een vlerkenstreek om zichzelf schoon te praten. Nee, ik lieg niet en dat weet Ina o zo goed. Toch zegt ze in koor met een andere vlerk van Krapuul, spreekt hij wel eens de waarheid? Dit bericht staat hier niet bij, maar nogmaals, ik lieg niet. Hoef het niet en ik zou het niet durven ook. Ik vind het zelfs verachtelijk.

Zeg Ina, hoeveel kinderen zijn hier in ons zo vredige land sinds de oorlog te pletter gereden, dacht je?  Over dergelijke zaken zwijg je, niet als Israël of die drones erbij betrokken kunnen worden op een suggestieve en selectieve wijze. Ik vind dat hypocriet. Tellen alleen kinderen als het slachtoffers zijn van de wandaden van Israël? Om welke reden, als ik vragen mag? 


Het overzicht, nuttig voor verder gebruik…

 Uitgelichte afbeelding: Paul Richer – bron
Ingevoegde foto (uitsnede): Ina Dijstelberge

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.