Zoek de verschillen…

Jewish history USSR
Soviet Civil Defense Film

 
Het bijschrift op Twitter van iemand die zich tooit met de naam “Vrije Stem”:


“Het is net of ze “we love nazi’s” scanderen. Alleen blinde gutmenschen maken zoiets.”Zijn account toonde in het verleden deze afbeelding:De man heeft het echt helemaal begrepen waar Wilders voor staat. Een Leider, een Volk, een Stem, de Vrije Stem, tevens de vrijheid waarvan men bij Krapuul zeer gecharmeerd is. Vraag het Ina Dijstelberge maar als ze niet toevallig in haar moestuintje bezig is. Of die haatoma uit het Maastrichtse… Sjaakie, vriendinnetje van Huib Riethof, is ook een goed adres. Ze kon het meteen goed vinden met Sandra, ja die van het hacken.

Enkele plaatjes van deze Vrije Stem. U ziet, het Krapuul, Dijstelberge, De Raaij en Riethof voorop, stonden niet alleen in hun strijd tegen Tibaert. Samen staan we sterk, zullen ze gedacht hebben.


 

 

 


Allemaal leugens riepen en roepen Ina, Sjaakie, Huib, Pyt, André, Jeroen, Eveline, Friedrich, Dirk, Jeky, Sandra en vele, vele anderen in koor. Tibaert is een pathologische leugenaar, een pedofiel, een nazi, antisemiet… Z’n moeder was… Z’n vrouw is… Zijn kinderen zijn… Zijn grootvader was zelfs kampbeul… 

Mag ik dit volk schorem noemen? Meer nog, het is schorem en bijgevolg asociaal. Of spreken ze de waarheid over mijn persoon? Wat dacht u?

Nog een plaatje van die o zo vrije stem… Dan weten die z.g. linkse figuren meteen waarmee ze collaboreren. 


Voor alle zekerheid, dement ben ik niet… Wel nog dit. Huib Riethof kom nu eens eindelijk na bijna tweeënhalf jaar met je bewijs tevoorschijn. Of ben je de vleesgeworden lafheid in persoon? Een man die koste wat het kost zijn aanzien wil bewaren ook al leidt het tot vernietiging van de integriteit van iemand die hem niets misdaan heeft? 

Nu ik toch bezig ben, André, wat had jij me feitelijk te zeggen? Je schofterig gedrag bij je vriendin zal ik niet zo gauw vergeten, maar dat had je al begrepen. Wat ben je toch een min manneke… 


Uitgelicht: bron – Gif: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.