Rassenmengen, hoe verderfelijk…

· fascisme, fotografie, internet, justitie
Authors


De stem van het volk, die Wilders dagelijks verwoord, komt hieronder aan het woord. 

Camila ValquezDe PVV leider beweert constant niets tegen moslims te hebben en zeker niet iets tegen zwarten, bruine, gele en rode. Oké, hij bedoelt de huiskleur. Integendeel zelfs, hij wil m.n. de moslims helpen. Een uitgelezen kans dunkt me. Hij weet wat het betekent je geboortegrond te moeten ontvluchten, dat zullen zijn ouders hem best verteld hebben. Dankzij hun keuze voor dit polderland heeft hij als geen ander carrière kunnen maken, nauwelijks zonder enige daadwerkelijke inspanning. Ooit, ja, vulde hij potten met augurken en was hij een Blauwe Maandag in Israël. Maar verder? Ga de politiek in, dan is je bedje gespreid, zeker bij de VVD, werd hem ingefluisterd. Een talent bleek hij te zijn en mocht Rutte zelfs inwijden in de politieke merites. De vruchten daarvan plukken we dagelijks.

Die stem van het volk, valt die te rijmen met wat Wilders tot heden heeft beweerd? Of was het slechts een façade, een schaamlap, een masker voor duistere zaakjes made in USA om een bepaalde politieke lijn uit te stippelen, waarvan de regie in handen is van Bosma? 

Ter inleiding op het volgende dit. Wordt het niet hoog tijd dat we oudjes, man en vrouw naar het slachtveld sturen, ook via huurlegers. Ze hebben de meeste ervaring en komen in overwegende mate niet meer voor reproductie in aanmerking. Het gevaar dreigt n.l. dat door die Überfremdung en het lage geboortecijfer van de inboorlingen het blanke ras uitsterft en met haar een grootse cultuur. Een jonge blanke man is het kostbaarste wat we als samenleving bezitten. Vergeet verder niet, door rassenmenging daalt de gemiddelde intelligentie, verdierlijken we als het ware… Hou ze buiten de deur. Mannen, als spreker hieronder, moeten we koesteren, ze zijn goud waard in onze strijd tot overleven.

wimdubbel Apr 16, 10:16am

Allemaal jonge sterke kerels, geen vrouw of kind te zien, dit zijn parasieten, geen vluchtelingen. #bedbadbroodLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: