U zei MENSENRECHTEN?

Paul Delvaux (1943)
Legale en illegale mensen? Vaststaand is dat de nu aan het woord komende personen het recht en de vrijheid van bewegen van anderen aan beperkingen willen onderwerpen, ze betwisten zelfs hun recht op leven. 

Deze man wenst niet te weten en heel legaal spoort hij aan tot haat:Of deze: Dit stukje van iemand die we gerust een fascist en racist mogen, zelfs moeten noemen, eindigt met: “De slagerchaos in het Midden Oosten zal zo de slagerschaos in Europa worden. Maar in Brussel ligt niemand daar van wakker, want daar regeren alleen amorele psychopaten.”

Een zeer christelijke ziel is verontrust, iemand waarvan je verwacht dat ze zal zeggen, een goede moslim is een dode moslim. En nee, ze is geen racist, zegt ze:De vrome ziel wil dergelijke tweets niet lezen…Het is niet anders, we zullen moeten leren leven met racisten en fascisten. De enige lering die zij uit de geschiedenis wensen te trekken is hoe pakken we het de volgende keer nog beter aan? Of voorvoelen ze dat het einde van de westerse suprematie nabij is? Het kapitalistisch stelsel vooralsnog niet, dat kan zijn zegetocht nog wel even doorzetten. Het resultaat zal zijn dat zeker onze rivierendelta in de periferie terecht zal komen. Het kapitaal kan best zonder de Bataaf, kapitaal is namelijk niet gebonden aan staat of regio.


Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.